Το Δίκτυο Επόμενης Γενιάς, στην Κηφισιά σήμερα!!

0
491

Μεγάλη πρωτοποριακή επιτυχία για τον Δήμο Κηφισιάς στον τομέα της νέας τεχνολογίας FTTH!!

Κατόπιν έντονων προσπαθειών, συμφωνήθηκε με τον OTE, η Κηφισιά να είναι από τους πρώτους Δήμους στην Ελλάδα που θα υποδεχθεί την τεχνολογία «Fiber To The Home» ή «Η Οπτική Ίνα μέχρι το Σπίτι».

Σε σύσκεψη που έγινε 13/09/18 στο Δήμο Κηφισιάς με στελέχη του ΟΤΕ – κατόπιν της προετοιμασίας που είχε γίνει – επικυρώθηκε η συμφωνία και συμφωνήθηκε η Κηφισιά να περάσει άμεσα στην Νέα Τεχνολογία.

Στην σύσκεψη παρέστησαν από τον ΟΤΕ ο κύριος Χρήστος Βασιλόπουλος (Network Planning Manager), η κυρία Κική Ζαννιά (Εταιρική Επικοινωνία), ο κύριος Ιωάννης Χρηστινακάκης (Τεχνική Περιφ. Νοτίου Ελλάδος) και ο κύριος Λευτέρης Μπάνος όπου είχε συμμετάσχει και στις προηγούμενες συναντήσεις για να ετοιμάσουμε το έδαφος για την συμφωνία.

Τα Δίκτυα Fiber To The HOME (FTTH) προσφέρουν:

– Αφάνταστα γρήγορο ίντερνετ – έως 1 Gbps

– 100% Οπτική Ίνα μέχρι το σπίτι

– Ευρυζωνική Τεχνολογία με απεριόριστο εύρος ζώνης

– Άριστη ποιότητα επικοινωνίας

– Ασφάλεια Επικοινωνιών

– 100% νέο δίκτυο – μικρή πιθανότητα βλαβών

– Μοχλός ανάπτυξης οικονομίας

Στο δίκτυο FTTH μπορούν να συνδεθούν όλοι, ανεξάρτητα από τον πάροχο που έχουν. Δηλαδή και αυτοί που έχουν σύνδεση με Cosmote ή με Vodafone, Wind κλπ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την συνάντηση είχε γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός ώστε να μην παρουσιάζετε το φαινόμενο να ασφαλτοστρώνει κάποιους δρόμους ο Δήμος και μετά να κάνει τομές ο ΟΤΕ.

Έτσι δόθηκε στον ΟΤΕ το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων του Δήμου και ο ΟΤΕ θα κάνει τις τομές για να περάσουν οι οπτικές ίνες πριν κάνει ο Δήμος ασφαλτοστρώσεις στους συγκεκριμένους δρόμους.

Υ.Γ. Οπτική ίνα στο σπίτι σε 1 εκατ. νοικοκυριά θα φέρει ο ΟΤΕ.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here