Το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 13/10/17 ασχολήθηκε δύο ολόκληρες ώρες για ένα «ασήμαντο» θέμα !

0
329

Συζήτηση δύο ωρών για το αν ο Δήμος θα επιτρέψει στο καφέ-εστιατόριο «Νάρκισσος» να χρησιμοποιεί μηχανάκι αντί αυτοκινήτου για ντελίβερι και αν θα μένει ανοικτό το κατάστημα από τις 7 π.μ. μέχρι τις 12 π.μ., αντί τις 11μ.μ. που ισχύει σήμερα, έγινε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της 13ης Σεπτεμβρίου.

Αυτό το «σημαντικό» για όλη την πόλη θέμα απασχόλησε τόση ώρα το Συμβούλιο, μετά τις συνεχόμενες αντιρρήσεις του δημοτικού συμβούλου της «Ελληνικής Αυγής», Γιάννη Καπάτσου.

Σε κάποια στιγμή το Δημοτικό Συμβούλιο μετατράπηκε σε αρένα, όταν ο κ. Καπάτσος επικαλέστηκε την αντρική του τιμή, αναφέροντας ότι ξεκίνησε τις καταγγελίες για το συγκεκριμένο κατάστημα, αφού είχε ήδη ενημερώσει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για παρατυπίες που διέπραττε. 

Εκεί επάνω πετάχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, Γιώργος Κομιανός, αναρωτώμενος ποια αντρική τιμή επικαλείται ο κ. Καπάτσος, κατηγορώντας τον για αναντρία και εκβιασμό προς τον επιχειρηματία που έχει νοικιάσει τον «Νάρκισσο».

Ο Γιάννης Καπάτσος πήρε φωτιά βρίζοντας τον Κομιανό με τη λέξη που αρχίζει από «μ» και τελειώνει σε «κα», καθώς και κ…παιδο, παρότι σαφώς ο κ. Κομιανός έχει περάσει την ηλικία του παιδιού, γιατί του έθιξε τον ανδρισμό.

Βλέποντας την κατάσταση να εκτρέπεται παρενέβη η πρόεδρος του Δ.Σ., Σάντυ Πατρινού και διέκοψε το συμβούλιο. Βαριές κατηγορίες και βρισιές έγινε επίκληση να διαγραφούν από τα πρακτικά.

Μετά φυσικά και αναγκαζόμενοι από τις περιστάσεις οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι ζήτησαν συγνώμη.

Γεγονός πάντως είναι ότι συχνά προκαλείται ένταση στο συμβούλιο από τις παρεμβάσεις του κ. Καπάτσου, ιδιαίτερα για συζητήσεις που αφορούν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τελικά το θέμα της άδειας υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς να ληφθούν υπόψη οι «ανυπόστατες» καταγγελίες του κ. Καπάτσου!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ της Kifisia Press:

Ο κ. Γιάννης Καπάτσος δυστυχώς διακατέχεται από διαχρονική εμπάθεια και εμμονικό λόγο προς την επιχειρηματία που έχει νοικιάσει τον «Νάρκισσο».

Του διαφεύγει το γεγονός, παρόλο που διαμένει ο κ. Καπάτσος στην ίδια περιοχή, ότι πριν την ενοικίαση του, το εν λόγω κατάστημα ήταν ένα ερείπιο για πολλά χρόνια!.…ενώ τώρα οι πελάτες απολαμβάνουν την ωραία και πολιτισμένη ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο καφέ-εστιατόριο «Νάρκισσος» η επιχειρηματίας.

Και για του λόγου το αληθές κ. Καπάτσο, δείτε τα εντυπωσιακά εγκαίνια του «Νάρκισσος» την Παρασκευή 15/09/17, με την οικογένεια Κανάκη στο τιμόνι, πατώντας ΕΔΩ…..

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here