Το #Σκόιλ_Ελικικού κύριοι δεν είναι αποτυχία σχεδιασμού. Είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

0
576

Για το οποίο κανείς μέχρι τώρα δεν έχει αναλάβει την ευθύνη, ούτε ο αρμόδιος Υπουργός ούτε ο πολιτικός του Προϊστάμενος.

Από τις βαρύγδουπες δηλώσεις του Υπουργού, όπως μας έχει συνηθίσει, για τα voucher της τηλεκατάρτισης φτάσαμε στο απόλυτο φιάσκο. Όσοι επιχειρούν να αποδώσουν αυτή την πολιτική απάτη σε «αστοχία σχεδιασμού» κινδυνεύουν να γελοιοποιηθούν.

Καμία αστοχία. Μια καλοστημένη απάτη εν καιρώ βαθύτατης κρίσης  που κατέληξε σε ένα πρωτοφανή εμπαιγμό των επαγγελματιών και επιστημόνων. Και, μη γελιόμαστε, καμία συγγνώμη δε χρειάζεται. Τέρμα ο σανός. Ανάληψη ευθύνης χρειάζεται.

Γιατί αν για αυτό το μέγα σκάνδαλο δεν έφταιγε κανείς, τότε πρώτος φέρει την ευθύνη ο Πρωθυπουργός που αν μη τι άλλο επέτρεψε στις…εκκολαπτόμενες Αντουανέτες να ροκανίζουν ότι προσπάθησε να χτίσει μέχρι σήμερα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είχε αφήσει κανάλι και ραδιόφωνο, προκειμένου να υπερασπιστεί τα τηλεπρογράμματα τού Γ. Βρούτση. Μετά την απόσυρση βγήκε στον ΑΝΤ1 για να επαινέσει τον Κυρ. Μητσοτάκη που απέσυρε τα προγράμματα τού Γ. Βρούτση!…

Πηγή: olympia.gr

Υ.Γ. Μετά τον σάλο καταργούνται τα voucher στους επιστήμονες: Θα λάβουν επίδομα 600 ευρώ χωρίς τηλεκατάρτιση.

Μετά το χάος και το φιάσκο με τα ΚΕΚ και την τηλεκατάρτιση των επιστημόνων ήρθε το τέλος του προγράμματος των voucher, με εντολή Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση πήρε πίσω άρον-άρον το πρόγραμμα της δήθεν κατάρτισης μετά τον σάλο που ξέσπασε και τα 80 εκατ. ευρώ που θα έδιναν στα ΚΕΚ για να επιμορφώσουν με «Σκοιλ Ελικικού» και «Κουμπί βάφλα» Δικηγόρους και Γιατρούς.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

Υ.Γ.1. Το βίντεο που εκθέτει προσωπικά τον Πρωθυπουργό για το Σκάνδαλο ΚΕΚ.

Εάν ο κ. Μητσοτάκης δεν είχε σχέση με το σκάνδαλο, αυτός ο άνθρωπος θα ήταν ήδη εκτός κυβέρνησης.

Υ.Γ.2. Υποψίες για εμπλοκή Μητσοτάκη στο σκάνδαλο όσο Βρούτσης και Γεωργιάδης παραμένουν στην κυβέρνηση.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here