Μετά την…κορωνοπροπαγάνδα έρχονται εκλογές;

0
406

Πάλι καλά που υπάρχουν η Κυβερνητική…κορωνοπροπαγάνδα και οι δημοσιογραφικοί παπαγάλοι που την διαλαλούν για να μας διασκεδάζουν, αλλιώς η καραντίνα θα ήταν ανυπόφορη.

Μόνο…ότι αν δεν υπήρχε ο κορωνοϊός θα έπρεπε να τον εφεύρουμε, δεν μας έχουν πει ακόμη οι κυβερνώντες, όπως είχαν πει κάποτε για να δικαιολογήσουν το μνημονιακό τσάκισμα. Ποιος ξέρει, με τη φόρα που έχουν πάρει αγκαλιά με τον…ισχυρό σύμμαχο κορωνοϊό που επισκιάζει τα πάντα μπορεί να τους ξεφύγει.

Είναι λίγο άκομψο να χαρακτηρίζεται ως κυβερνητικός σύμμαχος ο κορωνοϊός, αλλά δυστυχώς ο τρόπος που τον εκμεταλλεύεται το Μαξίμου για να σκεπάσει τα λάθη και τις μετεκλογικές κυβιστήσεις ώστε να στρώσει το έδαφος για την επόμενη μέρα το αποδεικνύει περίτρανα.

Βέβαια αρκετοί από τους συμπολίτες μας μένουν στο προφανές, ήτοι την καραντίνα για την ανάσχεση του φονικού ιού, χειροκροτώντας τον πρωθυπουργό για το αυτονόητο. Δηλαδή…σύντροφοι συμπολίτες, τί έπρεπε να κάνει; Να μας αφήσει να ψοφήσουμε σαν τα ποντίκια;

Κι ας μην σπεύσουν διάφοροι καλοθελητές να πουν ότι ήμασταν από τις λίγες χώρες που λάβαμε άμεσα μέτρα ανάσχεσης του ιού, καθώς η απόφαση ήταν μονόδρομος.

Διότι φανταστείτε τι είχε να συμβεί στην κατεστραμμένη οικονομικά Ελλάδα των μνημονίων αν προστίθονταν μερικές χιλιάδες φέρετρα. Δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε…

Αντίθετα οι ισχυρές χώρες που καθυστέρησαν να πάρουν μέτρα φοβούμενες να μην καταρρεύσουν οι οικονομίες τους με τα γνωστά αποτελέσματα, θα αντέξουν τις συνέπειες ανοίγοντας τις κάνουλες ρευστότητας.

Ακούγεται κυνικό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Που να την δουν ωστόσο οι ευκολόπιστοι συμπολίτες μας όταν επικρατεί ο φόβος, τον οποίο εκμεταλλεύεται το Μαξίμου για να διώξει από πάνω του τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που έλεγε προεκλογικά για να υφαρπάξει τις ψήφους τους;

Ακούγεται πάντως ότι ο πρωθυπουργός δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτο το μομέντουμ, καθώς γνωρίζει ότι όταν κληθεί να διαχειριστεί τα συντρίμμια του κορωνοϊού η ευκαιριακή λαϊκή αποδοχή θα αρχίσει να φθίνει για ευνόητους λόγους.

Κι αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξει κάποια αναπάντεχη αύξηση σε κρούσματα και θανάτους, θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές το Φθινόπωρο.

Έτσι, λένε οι κακές γλώσσες, θα είναι πιο εύκολο να διαχειριστεί την μετά-κορωνοϊό εποχή γιατί θα είναι και πάλι ο μεγάλος νικητής των εκλογών, κάτι που θα καταστήσει αδιαμφισβήτητη την πολιτική του κυριαρχία.

Δε λέμε, ευφυής η σκέψη αν ισχύει. Μονό που είναι λιγάκι ριψοκίνδυνη.

Εκτός κι αν νομίζουν οι φωστήρες του Μαξίμου ότι με τον κορωνοϊό και τον «μπαμπούλα» του ΣΥΡΙΖΑ που θα χρησιμοποιήσουν προς άγραν ψήφων, έχουν τη νίκη στο τσεπάκι τους και θα πάρουν ανάλογα ποσοστά με του Ιουλίου.

Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

Υ.Γ. Πρετεντέρης: Κάνε εκλογές Κυριάκο για να μηδενίσεις το κοντέρ.

Όπως φαίνεται ο Γιάννης Πρετεντέρης, έγινε απολύτως καλά και βρήκε τον πραγματικό του εαυτό και πάλι. Και αυτό είναι καλό νέο στον αγώνα κατά του κορωνοϊού.

Έτσι λοιπόν από τη στήλη του στα Νέα, του ομίλου Μαρινάκη, μέσα από την συμβουλή του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη μας αποκαλύπτει εμμέσως πλην σαφώς το σχέδιο…

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here