Τσίπρας επιθετικός με φρασεολογία και στιλ προ του 2015: Αποκάλεσε τον Μητσοτάκη δειλό.

0
444

«Το πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της Βουλής στο πλαίσιο της συζήτησης για την έναρξη προανακριτικής επιτροπής κατά του πρώην υπουργού Υγείας Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για την υπόθεση Novartis.

«Το πρόβλημά της είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και το μέτωπο κατά της διαφθοράς που συγκροτήθηκε από την κυβέρνησή μας, για να εκφράσει το αίτημα της κοινωνίας για διαφάνεια και κράτος δικαίου», σημείωσε.

O κ. Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης χαρακτηρίζοντας «διπλά δειλό» τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κάλεσε την κυβερνητική πλειοψηφία να παραπέμψει και τον ίδιο σε προανακριτική επιτροπή εκτός από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε την κυβέρνηση για «δειλό ρεβανσισμό» και για «συνειδητή ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής» και επεσήμανε ότι η συμμετοχή σε προανακριτική, θα είναι εν τέλει για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «μια μεγάλη ευκαιρία για να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης, πώς στήθηκε αυτός ο άθλιος μηχανισμός που είχε ως αποτέλεσμα, εν μέσω της κρίσης, όταν του κόβατε μισθούς και συντάξεις, να τον αναγκάζετε να πληρώνει πιο ακριβά τα φάρμακά του».

Ολόκληρη η ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here