ΦΑΠΕΣ στον κ. Μαρκόπουλο.

0
546

Τζάμπα μάγκας και Μακεδονομάχος δεν πάνε με την ΝΔ κύριε Μαρκόπουλο. Θα σε μαλώσει ο πρόεδρος της ΝΔ. Τώρα η «συμφωνία των Πρεσπών είναι καλή».

Κοιτάξτε που έφτασαν οι βουλευτές της ΝΔ, «να τους την λένε»  οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτά παθαίνεις όταν κατεβαίνεις στα συλλαλητήρια για τα ψηφαλάκια και μετά τις εκλογές κάνεις τα αντίθετα

Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος στην Β’ Πειραιά παρά τις κυβιστήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη προσπάθησε να ειρωνευτεί την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει την απάντηση που του άξιζε μιας και η γραμμή της ΝΔ πλέον είναι υπερ της συμφωνίας των Πρεσπών.

«κ. Μαρκόπουλε, είμαι 47 χρονών και τα 47 χρόνια τα έχω ζήσει στην Μακεδονική γη και την Θρακιώτικη γη με όλες τις προκλήσεις που μπορεί να έχει η διαβίωση σε αυτές τις περιοχές.

Εσείς δεν ξέρω πως είστε στον Πειραιά, πάντως εμείς εκεί είμαστε και είμαστε σε παραμεθόριες περιοχές. Τσάμπα μάγκας μην γίνεστε»  και συνέχισε «ελάτε ζήστε στην Μακεδονία και την Θράκη και τότε να μου το παίξετε μάγκας. Δεν δέχομαι ειρωνεία για το όνομα Μακεδονία και την Θράκη. Αναφέρεστε στην τομεάρχη Μακεδονίας-Θράκης, και μάλιστα αναφέρεστε και στην επιλογή ενός πρώην πρωθυπουργού να δώσει ιδιαίτερο ρόλο στην Μακεδονία και στην Θράκη να δημιουργήσει γραφείο πρωθυπουργού για να δείξει πόσο σημαντικός είναι ρόλος της περιοχής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here