ΦΩΤΙΑ και ΛΑΒΡΑ ο Σάββας Καλεντερίδης: «Ο Ελληνικός Στρατός μπορεί να τους πετάξει στη Θάλασσα».

0
472

Ο γεωπολιτικός Αναλυτής, Σάββας Καλεντερίδης, σε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «200 χρόνια μετά η Τουρκία και πάλι απέναντι στον Ελληνισμό», με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις σε Αιγαίο, Κύπρο και Κουρδιστάν που διοργάνωσε το Άρδην, την Τετάρτη 10 Μαρτίου, στις 19.00.

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο καθηγητής Γεωπολιτικής, Κώστας Γρίβας, ο συγγραφέας Γιώργος Καραμπελιάς και ο Πρόεδρος του ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος.

«Το πλαίσιο της πολιτικής του Ερντογάν απειλεί και ακυρώνει την Επανάσταση του 1821»…σχολίασε αρχικά ο γεωπολιτκός Αναλυτής και στάθηκε στο πραξικόπημα του 2016 στην Τουρκία:

«Υπάρχουν στοιχεία που με κάνουν να αμφιβάλλω για τον τρόπο που εξελίχθηκε από ένα σημείο και μετά. Είναι πιθανό από ένα σημείο και μετά ο Ερντογάν να το χρησιμοποίησε».

Στη συνέχεια ο πρώην αξιωματικός του ΕΣ μίλησε για το όραμα απελευθέρωσης της Κύπρου:

«Το Δόγμα της Απελευθέρωσης της Κύπρου δεν είναι καθόλου ανεδαφικό. Οι Τούρκοι δεν μπορούν να αντέξουν. Δεν υπάρχει γραμμή άμυνας. Οι Τούρκοι δεν μπορούν να καθίσουν στο νησί ούτε 48 ώρες. Ο Ελληνικός Στρατός μπορεί να τους πετάξει στη Θάλασσα»…ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here