Χρήστος Σπίρτζης: «Συγχαρητήρια» για το επιτελικό μπάχαλο. «Συγχαρητήρια» και για την κοροϊδία στους πληγέντες συμπολίτες μας.

0
333

Ιδιαίτερα επικριτικός στην κυβέρνηση Μητσοτάκη εμφανίστηκε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης κατά την εξέταση στην Επιτροπή της πράξης νομοθετικού περιεχομένου σχετικά με τις πυρκαγιές.

Ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής επεσήμανε ότι η ΝΔ συνεχίζει και σήμερα την τυμβωρυχία που έκανε το 2018 μετά την καταστροφή στο Μάτι ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εδώ και δύο χρόνια δεν έχει κάνει το παραμικρό στην περιοχή.

Ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει τίποτα για τις φυσικές καταστροφές.

«Όσο και να παίρνετε τηλέφωνο από το Μαξίμου είτε σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, είτε σε δημάρχους είτε σε περιφερειάρχες δικούς σας για να κρύψετε την πραγματικότητα, χρειάστηκε ένας μήνας για να καταρρεύσει όλη η πλαστή εικόνα μιας άψογης, αποφασισμένης και αποτελεσματικής κυβέρνησης.

Στο μόνο που βασίζεστε είναι η προπαγάνδα, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να προσπαθείτε να κρύψετε την πραγματικότητα αλλά η πραγματικότητα δεν κρύβεται»…είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην υπουργός Υποδομών κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής τον πίνακα από την ΠΝΠ που είχε βγει για το Μάτι για να είναι σαφές τι προβλεπόταν τότε και τι δεν προβλέπεται σήμερα.

«Αντί να το πάτε παρακάτω, κόβετε. Δίνουμε αυτόν τον πίνακα για να βοηθήσουμε πραγματικά στην αξιοπιστία του πρωθυπουργού, να μη συνεχίσει στην αναντιστοιχία μεταξύ λόγων ως αντιπολίτευση και πράξεων και λόγων ως κυβέρνηση»… σχολίασε.

Κλείνοντας την ομιλία του έδωσε «συγχαρητήρια»:

(1) για το επιτελικό κράτος,

(2) για το πλήρες μπάχαλο στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών και για

(3) την κοροϊδία στους πολίτες για τις αποζημιώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here