Όσα δεν πρόσεξαν οι πολλοί….στην ορκωμοσία του νέου Δημάρχου!

0
184

Η υπηρεσία εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς με επικεφαλή τον κ. Γρηγόρη Παπά μαζί με τρεις «εθελοντές» του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας» είχαν αναλάβει να προετοιμάσουν / οργανώσουν την τελετή ορκωμοσίας στις 27/08/2014.

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς, έγιναν αντιληπτά ορισμένα γεγονότα τα οποία δεν επέδειξαν τον δέοντα σεβασμό προς τον θεσμό της ορκωμοσίας!

Συγκεκριμένα παρόλο ότι οι θέσεις είχαν διευθετηθεί με την σειρά ανακήρυξης του Πρωτοδικείου, η κ. Κορογιαννάκη αγνόησε πλήρως την υπόδειξη αυτή και πήγε και κάθισε σε θέση που την θεώρησε καταλληλότερη για αυτήν!!…..λέγοντας με έντονο ύφος στην «εθελόντρια» ότι τέτοιου είδους υποδείξεις δεν τις αποδέχεται! Φαίνεται ότι διέφυγε της κ. Κορογιαννάκη, ότι υπάρχουν τρόποι καλής συμπεριφοράς!

Επίσης κατά την διάρκεια της τελετής ο κ. Παπαδάκης παρενέβη με αυστηρό ύφος φωνάζοντας προς την συντονίστρια της τελετής κ. Σταυρούλα Χριστοφυλέα ότι πρέπει να εφαρμόζει σωστά την διαδικασία!…..δηλαδή πρώτα θα έπρεπε να γίνει η ορκωμοσία και ύστερα τα μέλη της παιδικής χορωδίας του Σωματείου «Τροβαδούροι», υπό τον μαέστρο Στάθη Ουλκέρογλου να τραγουδήσουν! Όπως φαίνεται ο κ. Παπαδάκης νόμισε ότι ευρίσκεται σε συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Κηφισιάς!

Πάνω στο τραπέζι που οι ορκισμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι πήγαιναν να υπογράφουν το σχετικό έγγραφο υπήρχαν προσκλήσεις για τα εγκαίνια του Κοινοτικού Πολυδύναμου Κέντρου Κηφισιάς τα οποία οργάνωνε ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Χιωτάκης την επόμενη μέρα 28/08/2014.

Ποίος είχε την «κομψή» ιδέα να τις τοποθετήσει εκεί κατά την διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας; Το ποιο αρμόδιο άτομο για να μας απαντήσει είναι ο κ. Παπάς. Αναμένουμε…..

Σχολιάστηκε έντονα, και ειδικά από το γυναικείο φύλλο, ότι το dress code του κ Χιωτάκη ήταν ακατάλληλο για τελετή ορκωμοσίας…..όπου συνήθως απαιτείτε να υπάρχει ο ανάλογος σεβασμός των θεσμών!

Η ομιλία του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους πλην των Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «Σίγουρα Βήματα»!

Ξεχάσανε φαίνεται την ομιλία του απερχόμενου Δήμαρχου κ Χιωτάκη ο οποίος αφού χαρακτήρισε την ημέρα της ορκωμοσίας ως ημέρα γιορτής για τον Δήμο, απευθύνθηκε στους νέους Δημοτικούς Συμβούλους, τους οποίους κάλεσε να ξεχάσουν τι έχει γίνει μέχρι σήμερα στον Δήμο και να μεταφέρουν σε αυτόν το όραμά τους!!…..εκτός εάν δεν έλαβαν καν υπόψη τους αυτά που είπε αρχηγός τους.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here