62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς. Χαμογέλα, ήρθε!

0
164

Ολοκληρώθηκε η Συνέντευξη Τύπου για την Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς σήμερα 4 Μαΐου 2016.

Μπορεί μία έκθεση να φέρει το χαμόγελο στην καθημερινότητά μας; Η 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς σίγουρα μπορεί, γιατί φέτος μας δίνει ακόμα περισσότερους λόγους να χαμογελάμε!

Από τις 5 έως τις 22 Μαΐου, στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος», στην έκθεση που αγαπάμε θα τα βρούμε όλα:

Αμέτρητα λουλούδια, μυρωδικά και φυτά για τον κήπο ή τη βεράντα, αλλά και συμβουλές και μυστικά από τους ειδικούς για την περιποίηση τους, για να είναι η κάθε μέρα στο σπίτι μας ανθισμένη. 

Και αυτά είναι μόνο η αρχή!

Γιατί κάθε μέρα το πρόγραμμα της Έκθεσης έχει μια ξεχωριστή πρόταση για τον καθένα: από θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, μαθήματα ανθοδετικής και παιδικά παιχνίδια, μέχρι τον 11ο Γύρο Κηφισιάς «Αντίκες και Λουλούδια» και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Και βέβαια, τον πιο… φυσικό παιδότοπο για ξένοιαστο παιχνίδι!

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος δήλωσε για τη φετινή διοργάνωση: 

«Τον μήνα των λουλουδιών υποδεχόμαστε στον Δήμο Κηφισιάς τον ιστορικό θεσμό της Ανθοκομικής Έκθεσης. Όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου εργάζονται για την διοργάνωση της πιο μεγάλης Έκθεσης στο χώρο των λουλουδιών και των φυτών, η οποία αποτελεί οδηγό πρωτοτυπίας και καινοτομίας για παρόμοιες εκθέσεις σε όλη την χώρα. Δεν είναι απλά ένα εμπορικό γεγονός αλλά μια γιορτή για το περιβάλλον και τη φύση. Η Ανθοκομική Έκθεση, έχει καθιερωθεί και ως πολιτιστικό γεγονός, αλλά προτρέπει και σε «στάση ζωής».

Επίσης, ο κ. Θωμάκος προσθέτει ότι περισσότερο από ποτέ ο τόπος μας έχει ανάγκη την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής και γι’ αυτό ο Δήμος μας και η Ανθοκομική μας Έκθεση στηρίζει με κάθε τρόπο τους νέους αγρότες και επαγγελματίες ανθοπαραγωγούς. Την μεγάλη γιορτή της Άνοιξης μπορείτε να την χαρείτε στο Άλσος Κηφισιάς και με ευκαιρίες δωρεάν εισόδου. Η Αισιοδοξία είναι εδώ! στο υπέροχο και ιστορικό Άλσος της Κηφισιάς»

Ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς κ. Γιώργος Κομιανός, από την πλευρά του:

«Βρισκόμαστε ξανά φέτος για να γιορτάσουμε την άνοιξη και να βάλουμε την ομορφιά της φύσης στη ζωή μας. Στους εκθέτες μας θα βρείτε ιδέες και προσιτές τιμές, για να ομορφύνετε τους κήπους και τα μπαλκόνια σας. Στο Άλσος θα βρείτε την ανανεωμένη χωροταξική διάταξη των περιπτέρων και την μεγαλύτερη ποικιλία λουλουδιών.

Ενημερωθείτε για το πλούσιο πολιτιστικό μας πρόγραμμα για ομιλίες, συναυλίες και άλλα δρώμενα για μικρούς και μεγάλους. Για τα παιδιά, διαμορφώσαμε έναν πρότυπο φυσικό παιδότοπο και όσα έρθουνε με τα σχολεία τους, θα παρακολουθήσουν ένα ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Απολαύστε τη φετινή μας Έκθεση, χαμογελάστε, ήρθε!»

Τα εγκαίνια της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς θα γίνουν την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στις 20:30 και θα αποτελέσουν την έναρξη της μεγάλης φετινής γιορτής, που για 18 ημέρες θα μας δώσει πολλούς λόγους να χαμογελάμε!

Η 62η Ανθοκομική Έκθεση είναι ανοιχτή από τις 5 έως και τις 22 Μαΐου 2016 με καθημερινό ωράριο 10:00-22:00.

Για πρώτη φορά φέτος η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν από Δευτέρα έως Παρασκευή, τις ώρες 10.00 έως 15.00. Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες το εισιτήριο θα είναι 1,5€.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here