Lockdown: Νύχτα Κόλασης στο Μαξίμου εξαιτίας της αποκάλυψης του Πέτσα ότι το lockdown θα αργήσει να τελειώσει.

0
337

Λίγες μόνο ώρες μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για το lockdown ο Πέτσας έκανε πάλι το θαύμα του.

Βγήκε στον Alpha και είπε ότι το lockdown μπορεί να κρατήσει και περισσότερο αναλόγως τα κρούσματα καταρρίπτοντας το αφήγημα της Κυβέρνησης πως πάμε για ένα lockdown στα γρήγορα και μετά θα χαρούμε τα Χριστούγεννα.

Αν τα ημερήσια κρούσματα αυξηθούν κι άλλο, τότε δεν αποκλείεται το μέτρο του lockdown να παραταθεί! Αν δεν αυξηθούν βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην μειωθούν τόσο όσο ελπίζουν κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι, ώστε να λήξει η δεύτερη καραντίνα.

Αυτές οι ατάκες του έγιναν αιτία να πάρει φωτιά το Μαξίμου από εκπροσώπους των επαγγελματικών κλάδων που πλήττονται και είχαν πιστέψει τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα πως κλείνουμε τώρα για να δουλέψουμε τα Χριστούγεννα.

Τελικά αυτή η Κυβέρνηση θα πέσει από κάποια δήλωση του Πέτσα.

Υ.Γ. Έκανε παρέμβαση μέχρι και ο Νίκος Χαρδαλιάς για να σώσει τον αδιάβαστο Πέτσα!

Είναι δυνατόν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να βγαίνει στην δημοφιλέστερη πρωινή εκπομπή υποτίθεται για να ενημερώσει τους Έλληνες για τα νέα μέτρα και να μην ξέρει να απαντήσει;

Έκανε παρέμβαση μέχρι και ο Χαρδαλιάς που εξακολουθεί να κάνει σωστά την δουλειά του αντί να περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι!

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη πριν από λίγο στον ΑΝΤ1 με την εμφάνιση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, υποτίθεται για να ενημερώσει τους Έλληνες για τα νέα μέτρα. Ζήσαμε ακόμα και το αδιανόητο, να κάνει παρέμβαση ο Νίκος Χαρδαλιάς με μήνυμα στον Παναγιώτη Στάθη που βρισκόταν στο πάνελ, για να απαντήσει στα σημαντικά θέματα που όμως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αγνοούσε!

Φυσικά ο Γιώργος Παπαδάκης είχε σοβαρά ερωτήματα να του θέσει, τα ερωτήματα που απασχολούν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες αναφορικά με την επεξήγηση των νέων μέτρων, τις αδικίες που προκύπτουν για ανέργους που δεν παίρνουν ούτε ευρώ παρά τις διθυραμβικές ανακοινώσεις, τους εργαζόμενους που ήδη βρίσκονται σε αναστολή και δεν ξέρουν τι επίδομα θα πάρουν, την αναλογικότητα του επιδόματος, τις μετακινήσεις ανθρώπων που έχουν κτήματα αλλά δεν είναι στον ΟΣΔΕ κλπ.

Ενδεικτική ήταν και η έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη για τους μακροχρόνια ανέργους που επέμεινε διότι δεχόταν εκατοντάδες μηνύματα από ανθρώπους που άκουγαν έκπληκτοι τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να θεωρεί ότι δεν υπάρχουν!

Πραγματικά, εάν ο κύριος Πέτσας ήταν εργαζόμενος σε οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση, θα είχε απολυθεί πάραυτα. Δεν είναι δυνατόν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να βγαίνει και να μην εκπροσωπεί την κυβέρνηση, διότι απλά είναι αδιάβαστος.

Αφοπλιστική ήταν και η επισήμανση του εταίρου δημοσιογράφος στο πάνελ του Γιώργου Παπαδάκη, που διευκρίνισε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι του έδωσαν τα μισά ερωτήματα από αυτά που ερχόντουσαν καταιγιστικά! Κοινώς  ο εκπρόσωπος δεν ήταν σε θέση να απαντήσει ούτε στα μισά ερωτήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code