• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Τα σάρωσε όλα! Η πρεμιέρα του νέου δελτίου ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολάου!

  Τα σάρωσε όλα! Η πρεμιέρα του νέου δελτίου ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολάου!

 • Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η βράβευσή της από το νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»!

  Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η βράβευσή της από το νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»!

 • ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ του Δήμου Κηφισιάς για επαρκείς, ασφαλείς και παιδαγωγικά άρτιους σχολικούς χώρους.

  ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ του Δήμου Κηφισιάς για επαρκείς, ασφαλείς και παιδαγωγικά άρτιους σχολικούς...

 • Ανοιχτή επιστολή στην ΕΡΤ από την ΝΔ και η άμεση απάντηση της.

  Ανοιχτή επιστολή στην ΕΡΤ από την ΝΔ και η άμεση απάντηση της.

 • Σοβαρότατες καταγγελίες Αντώναρου για την δράση του Γεωργιάδη.

  Σοβαρότατες καταγγελίες Αντώναρου για την δράση του Γεωργιάδη.

 • ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! Ακούστε πόσες εταιρίες είχαν τα τελευταία 30χρόνια μαζί οι οικογένειες Φλώρου-Μητσοτάκη!

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! Ακούστε πόσες εταιρίες είχαν τα τελευταία 30χρόνια μαζί οι οικογένειες...

Ψήφισμα για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας.

Ο Δήμος Κηφισιάς και η σχολική κοινότητα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας καλούνται να αποφασίσουν και να δώσουν λύσεις για την επισκευή του «πληγωμένου» και ετοιμόρροπου κτιρίου, σύμφωνα με την έκθεση της Υπηρεσίας Δόμησης, αλλά και για την άμεση μεταστέγαση του συνόλου του σχολείου σε κατάλληλο και ασφαλές σχολικό συγκρότημα, από τις λυόμενες αίθουσες που έχουν τοποθετηθεί στο προαύλιο.

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στις 19:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, σε συνάντηση της δημοτικής Αρχής, της διεύθυνσης του σχολείου, του Συλλόγου Διδασκόντων, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου και θα εξεταστούν οι τωρινές συνθήκες διδασκαλίας, οι πιθανοί χώροι μεταστέγασης και το χρονοδιάγραμμα αυτής. 

Ζητείται λύση για άμεση μεταστέγαση του 1ου Δημοτικού σχολείου Ν. Ερυθραίας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ερυθραίας ζητεί λύση για την άμεση μεταστέγαση του συνόλου του σχολείου σε κατάλληλο και ασφαλές σχολικό συγκρότημα.

Μείζον θέμα για την ασφάλεια των 300 μαθητών και των 50 εκπαιδευτικών που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν χώρους του ετοιμόρροπου σχολείου δημιουργείται από την ίδια την έκθεση επικίνδυνων οικοδομών της Υπηρεσίας Δόμησης Νέας Ιωνίας, όπου υπάγεται ακόμη Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας, βάσει της οποίας: «οι διώροφες οικοδομές του σχολικού συγκροτήματος είναι επικίνδυνες από άποψη στατική και δομική, κοινώς ετοιμόρροπες» και ζητάει να ληφθούν άμεσα μέτρα ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, την«άμεση αχρησία όλου του σχολικού συγκροτήματος» τόσο για τα κτίρια όσο και για τον περιβάλλοντα χώρο, για την αποφυγή πρόκλησης ατυχήματος ή απώλειας ανθρώπινης ζωής και ενίσχυση-αποκατάσταση φέροντος οργανισμού, όπου και αν απαιτηθεί».

Κατασκευή αγωγών όμβριων υδάτων στο Μορτερό της Νέας Ερυθραίας.

Εγκρίθηκε η μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για το έργο «Κατασκευή Αγωγών Όμβριων Δήμου Κηφισιάς», κατά την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κηφισιάς, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 330.000€, έχει ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα εκτελεστέων έργων έτους 2016 του Δήμου Κηφισιάς και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής, αλλά και από πόρους του Δήμου.

ΚΤΥΠ Α.Ε.: Θα χρειαστούν τουλάχιστον πέντε χρόνια για να επισκευαστεί το κτίριο του 1ου Δημοτικού Νέας Ερυθραίας!

Τουλάχιστον πέντε χρόνια θα χρειαστούν για να επισκευαστεί το «πληγωμένο» κτίριο του 1ου Δημοτικού Νέας Ερυθραίας, σύμφωνα με τον δ/ντα σύμβουλο της ΚΤΥΠ Α.Ε. (πρώην ΟΣΚ), Ηρακλή Δρούλια.

Εμπρός σε αυτήν τη δυσοίωνη προοπτική, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ζητεί από τον Δήμο Κηφισιάς πρόταση για την άμεση μεταστέγαση του συνόλου του σχολείου σε κατάλληλο και ασφαλές σχολικό συγκρότημα σε πρωινό ωράριο, καθώς η παραμονή των μαθητών στις προκατασκευασμένες αίθουσες είναι ανεκτή μόνο ως προσωρινή λύση.

Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στην ΚΤΥΠ Α.Ε., συνάντηση για το θέμα του σχολείου, στην οποία συμμετείχαν, εκτός του κ. Δρούλια, ο δήμαρχος Γ. Θωμάκος, ο αντιδήμαρχος Μ. Καυγαλάκης, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Κ. Καραλή, ο πρόεδρος της Α’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ν. Κόκκαλης, ο διευθυντής του σχολείου Γ. Μεριχωβίτης και ο γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σ. Ρότσκος.

Ο Δήμος Κηφισιάς δεν έχει υποχρέωση να συντηρεί τους χώρους πρασίνου;;

Δημοσιεύουμε την ανοικτή επιστολή του δημότη κ. Θανάση Γεωργίου που λάβαμε σήμερα:

«Καλημέρα σας,

Στην γωνία Κ. Βάρναλη και Ελ. Βενιζέλου υπάρχει ένας τριγωνικός χώρος πρασίνου επί του πεζοδρομίου έξω από κατάστημα Καφέ-Τυρόπιτες ΑΡΓΩ.

Κατεβαίνοντας προς την Βάρναλη, αναγκάστηκα να πλησιάσω προς ένα χαμηλό κιγκλίδωμα που χωρίζει το παρτέρι από το πεζοδρόμιο και πάτησα το γκαζόν που βγαίνει έξω προς το πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να γλιστρήσω και να ανοίξουν τα πόδια μου περισσότερο από το βήμα μου με τρομερό πόνο στο ισχίο μου!

Σελίδα 10 από 27

Relaxing Music.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ θεραπευτική ή χαλαρωτική ή για διαλογισμό ή για να κοιμηθείς!…… «soft» μουσική.

 

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Νέες Απαγορευμένες Επιγραφές και Ατάκες!!.…..πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ, την Δευτέρα 03/09/18, μια ξεχωριστή συντροφιά στον «αέρα» του NOSTOS 106,6 FM από επιλεγμένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, που δίνουν τη δική τους νότα σ' ένα πρόγραμμα που σκοπό έχει να φέρει κοντά αγαπημένους καλλιτέχνες και ήχους του παρελθόντος με την καλύτερη σύγχρονη μουσική!  ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Η Φαίη Βώκου, η ωραιότερη φωνή των FM και μοναδική ραδιοφωνική παραγωγός που δημιουργεί ατμόσφαιρα και συναίσθημα, καθημερινά 09.00-11.00......θα σας συναρπάζει με τις μουσικές της και την εκρηκτική της διάθεση!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top