• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Σφοδρή επίθεση Αντώναρου στον Μητσοτάκη για τον Δεκέμβριο του 2008.

  Σφοδρή επίθεση Αντώναρου στον Μητσοτάκη για τον Δεκέμβριο του 2008.

 • ΕΚΤΑΚΤΟ: Έφοδος της αστυνομίας και σε σπίτι στην Κηφισιά για το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα

  ΕΚΤΑΚΤΟ: Έφοδος της αστυνομίας και σε σπίτι στην Κηφισιά για το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα

 • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο διαδικτυακός «υπόκοσμος» του Κυριάκου Μητσοτάκη!……του Νίκου Τσαγκρή.

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο διαδικτυακός «υπόκοσμος» του Κυριάκου Μητσοτάκη!……του Νίκου Τσαγκρή.

 • Αγέλη με αγριογούρουνα στην Εκάλη.

  Αγέλη με αγριογούρουνα στην Εκάλη.

 • Οι ΗΠΑ στέλνουν στόλο στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και του Αιγαίου για να αποσοβήσουν την κρίση.

  Οι ΗΠΑ στέλνουν στόλο στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και του Αιγαίου για να αποσοβήσουν...

 • Η φαρμακερή ατάκα του Μητσοτάκη που άφησε «παγωτό» τον Άδωνι - Πολιτικά τελειωμένος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

  Η φαρμακερή ατάκα του Μητσοτάκη που άφησε «παγωτό» τον Άδωνι - Πολιτικά τελειωμένος ο...

Narkissos Hall: Music-Restaurant-Bar

Για προσωπικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις με καλή μουσική και υπέροχο φαγητό. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Αποχή από τα μαθήματα στο 1ο Δημοτικό Ν. Ερυθραίας μέχρις ότου ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας!

Με αποχή από τα μαθήματα ξεκίνησε η εβδομάδα για το ιστορικό 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ερυθραίας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου με τον τρόπο αυτό προσπαθούν να πιέσουν τη δημοτική αρχή να επισπεύσει της διαδικασίες για την αποκατάσταση των φθορών που προκλήθηκαν στο σχολικό κτήριο τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά και να τους διαβεβαιώσει για τη γενικότερη στατική του ασφάλεια.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί, σε ραδιοφωνική εκπομπή, εκπρόσωπος του Συλλόγου και ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν στον «αέρα»», με τον δεύτερο να διαβεβαιώνει ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση μελέτης στατικής επάρκειας από τον Πολεοδομία, θέμα το οποίο «κυνηγά καθημερινά ο Δήμος», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέας Ερυθραίας υποδέχεται τους πολίτες!

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε οτι το γραφείο μας λειτουργεί πλέον και ως γραφείο υποδοχής των συμπολιτών μας προκειμένου να συζητήσουμε απο κοντά τα θέματα και τα προβλήματα που σας απασχολούν καθώς και για να καταθέσετε οποιουσδήποτε προβληματισμούς και προτάσεις έχετε για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας.

Οι ώρες υποδοχής των πολιτών μας είναι κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10.00πμ. - 14.00μμ. (κτίριο Αθ. Διάκου 31, 2ος όροφος).

Ασχήμιες στην πόλη!

Αν δεν κάνω λάθος, πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια και βάλε, από τότε που χρονολογούνται οι ασύλληπτες και κατά την γνώμη μου εξοργιστικές επεμβάσεις στα κυκλοφοριακά της Ν. Ερυθραίας και όχι μόνον.

Αυτά όμως δεν ενδιαφέρουν άμεσα το παρόν γραπτό. Θα τα αφήσω περιμένοντας να κριθούν από άλλους πολύ πιο αρμόδιους από εμένα.

Αναφέρομαι εν προκειμένω σ' αυτήν την δεκαετία όπου ένα ξεχασμένο άθλιο πλέον ικρίωμα παραμένει όρθιο και αναφέρεται στους όσους το πάλαι ποτέ σχετίζονταν με το έργο το οποίο στην πινακίδα αναφέρεται ως "Ενοποίηση του ιστορικού Κέντρου Καστρί" !

Υποθέτω ότι ο αναγνώστης του παρόντος θα έχει αντιληφθεί ότι αναφέρομαι στις πινακίδες στην διασταύρωση των οδών Κ. Βάρναλη και Γ. Παπανδρέου, και οι οποίες μας θυμίζουν το εμπνευσμένο έργο που έκτοτε αναστάτωσε για τα καλά - και βέβαια συνεχίζει να τυραννάει - ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή!!

Απρόκλητη επίθεση δέχθηκαν υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας στην Νέα Ερυθραία!

Απρόκλητη επίθεση από ομάδα έξι άγνωστων ατόμων δέχθηκαν υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς, το βράδυ της 25ης Αυγούστου 2015.

Το περιστατικό συνέβη στο χώρο της Πολιτικής Προστασίας στην Νέα Ερυθραία, όταν εισήλθε ένα ΙΧ το οποίο έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, με συνέπεια να γίνουν συστάσεις στον οδηγό του από τους υπαλλήλους που βρισκόταν εκεί τη συγκεκριμένη στιγμή.

Ωστόσο, το επεισόδιο όχι μόνο δεν έληξε εκεί, αλλά είχε και συνέχεια…..καθώς λίγο αργότερα το χώρο όπου στεγάζεται η Υπηρεσία του Δήμου «επισκέφθηκαν» έξι άτομα (αγνώστων στοιχείων) τα οποία και συνεπλάκησαν με τους υπαλλήλους, με τον έναν εξ' αυτών να μεταφέρεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ύστερα από τα χτυπήματα των τραμπούκων.

«Καλή Αρχή» από την Κοραή!

Φαίνεται ότι ήταν γραφτό, η αρχή της αποδόμησης της «αυτοκρατορίας» των προνομιούχων δρόμων ορισμένων επιλεκτικός ευνοηθέντων κατά το παρελθόν περιοχών του σημερινού Δήμου μας, να ξεκινήσει από την επί σειρά ετών,.....«αναβαθμισθείσα» οδό Κοραή του Καστριού.

Αναβαθμισθείσα, με τον γνωστό κατάπτυστο και αντικοινωνικό τρόπο που εφευρέθηκε την εποχή εκείνη προς εξασφάλιση «ανωτέρας ποιότητας ζωής», μιας μερίδας μόνον κατοίκων της περιοχής, και που κατά την άποψη μου, κατέφυγαν στο γνωστό «γαία πυρί μιχθήτω!» για τους υπόλοιπους......άμοιρους πληβείους που έμελλε προφανώς να ζήσουν έξω από το περιώνυμο τσιφλίκι, χορεύοντας το «γύρω-γύρω όλοι» !!

Έτσι λοιπόν, μετά από χρόνια, σαν αποτέλεσμα γενικής κατακραυγής αλλά και αλλαγής της Δημοτικής Αρχής και σχετικής αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, ήρθε η μπίλια και έκατσε εκεί που έπρεπε, εγκαινιάζοντας πλέον μια εποχή διαφορετικής νοοτροπίας και ανθρωπίνων σχέσεων, με το άνοιγμα της αυλαίας η - εάν θέλετε - το κλείσιμο της αυλαίας του «θεάτρου του παραλόγου» της οδού Κοραή.

Σελίδα 10 από 25

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 55 δροσερές καλοκαιρινές ατάκες που είναι γεμάτες γέλιο!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top