• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • Συνέντευξη φωτιά στην DW του Μάρτιν Σουλτς: «Αυτή η κυβέρνηση απέδειξε ότι μπορεί να ασκεί αξιόπιστη και σοβαρή πολιτική»!

  Συνέντευξη φωτιά στην DW του Μάρτιν Σουλτς: «Αυτή η κυβέρνηση απέδειξε ότι μπορεί να ασκεί...

 • ΓΙΑΤΙ η Ελληνική Κυβέρνηση προκάλεσε την κρίση με την Ρωσία;

  ΓΙΑΤΙ η Ελληνική Κυβέρνηση προκάλεσε την κρίση με την Ρωσία;

 • Μεγάλη απώλεια: Έφυγε από τη ζωή η «βασίλισσα της Σόουλ», Aretha Franklin σε ηλικία 76 ετών.

  Μεγάλη απώλεια: Έφυγε από τη ζωή η «βασίλισσα της Σόουλ», Aretha Franklin σε ηλικία 76 ετών.

 • Η Οκταετής Οδύσσεια των μνημονίων και η Ιθάκη!……του Δημήτρη Χρήστου.

  Η Οκταετής Οδύσσεια των μνημονίων και η Ιθάκη!……του Δημήτρη Χρήστου.

 • Μεγάλο αφιέρωμα της KONTRA news, στο παγκόσμιο φαινόμενο της πολιτικής κύριο Μάκη Βορίδη.

  Μεγάλο αφιέρωμα της KONTRA news, στο παγκόσμιο φαινόμενο της πολιτικής κύριο Μάκη Βορίδη.

 • Τόνος σε λάδι ή σε νερό; Η απάντηση στην ερώτηση για το ποιος είναι πιο υγιεινός.

  Τόνος σε λάδι ή σε νερό; Η απάντηση στην ερώτηση για το ποιος είναι πιο υγιεινός.

«Ραβασάκια» της ΕΥΔΑΠ για τέλη χρήσεως υπονόμων του 2014 στους κατοίκους της Εκάλης!

Οι «προνομιούχοι» κάτοικοι της Εκάλης άρχισαν να λαμβάνουν «ραβασάκια» από την ΕΥΔΑΠ για τέλη χρήσεως υπονόμων του 2014.

Σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και 5.000-7.500 ευρώ, για ιδιοκτησίες που παραμένουν ασύνδετες στο κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης, «λόγω υπαιτιότητας του Δήμου Κηφισιάς», όπως διαπιστώνει ο Συνήγορος του Πολίτη, απαντώντας πρόσφατα σε αίτημα δημότη για απαλλαγή του από την καταβολή των σχετικών τελών.

Η συγκεκριμένη Δημοτική Ενότητα, μάλιστα, έχει την ιδιαιτερότητα να υδρεύεται από ιδιωτικό δίκτυο της «ΕΚΑΛΗ Α.Ε.» που διατηρεί χαμηλό τιμολόγιο, αλλά η ΕΥΔΑΠ χρεώνει τους κατοίκους με τέλη αποχέτευσης, βάσει του δικού της τιμολογίου και της κλιμακωτής κατανάλωσης που προβλέπεται. Σε περιπτώσεις που υπάρχουν υψηλές καταναλώσεις (κήποι, πισίνες, κ.α.), ιδιοκτήτες καλούνται να πληρώσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ ανά έτος, χωρίς να απολαμβάνουν τα οφέλη του αποχετευτικού δικτύου, στο οποίο δεν έχουν συνδεθεί ακόμα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ του υπό Ίδρυση φορέα «Καπετάν Μίκης Ζέζας».

O κ. Γιάννης Π. Μελάς, ως εκπρόσωπος της συλλογικής προσπάθειας που έχει ξεκινήσει για τη διάσωση/αξιοποίηση της οικίας-μνημείου του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά, στην Κηφισιά, επί της οδού Τατοΐου 50, σας διαβιβάζει προς ενημέρωση σας σχετικά στοιχεία με τον υπό Ίδρυση φορέα «Καπετάν Μίκης Ζέζας».

Η συλλογή των υπογραφών των ιδρυτικών μελών θα γίνει στο Εντευκτήριο Εκάλης (πλησίον Ι.Ν. Αγ. Μαρίνας) στις 15.05.2016 και ώρα 11:00.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Οι προσπάθειες για την διάσωση της Οικίας-Μνημείου Παύλου Μελά επί της οδού Τατοΐου 50 στην Κηφισιά - Αττικής, ξεκίνησαν εδώ και περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια και κατέληξαν ευτυχώς εις τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια ο οποίος πρότεινε εις τον τότε Υπουργό Πολιτισμού κ. Αντ. Σαμαρά και με σχετική πρωτοβουλία του Προέδρου υπεγράφη απόφαση του Υπουργείου η οποία και ανακήρυξε την οικία Παύλου Μελά σε Μνημείο.

Εδώ πρέπει να τονισθεί ότι πέρα από κάθε ευαισθητοποίηση οιουδήποτε πατριώτη για τέτοιου είδους πράξεις οφειλής και ευγνωμοσύνης στους ήρωες μας, ο Νόμος προβλέπει ούτως η άλλως την προστασία των Μνημείων που είναι νεότερα του 1830. Και τούτο, για λόγους ιστορικούς, πατριωτικούς, επιστημονικούς, καλλιτεχνικούς και οπωσδήποτε για λόγους απότισης τιμής προς τον λόγο δια τον οποίο και υπάρχει το εκάστοτε μνημείο.

Κλειστό λόγω ανακαίνισης…..το Εντευκτήριο της Εκάλης!

Το Εντευκτήριο της Εκάλης θα παραμείνει κλειστό από αύριο 28/04/2016 έως και 06/05/2016 λόγω εργασιών ανακαίνισης των εσωτερικών του χώρων.

Θα επαναλειτουργήσει κανονικά το Σάββατο 07/05/2016.

Το Εντευκτήριο της Εκάλης η πιο αξιόπιστη επιλογή για τη διοργάνωση κάθε είδους εκδηλώσεων στον ενιαίο Δήμο Κηφισιάς!

Με τον κατάλληλο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και την ζεστή και ανθρώπινη ποιότητα υπηρεσιών, οι αίθουσες του Εντευκτηρίου έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν: (1) Μουσικές βραδιές, Ποιητικές βραδιές, Κινηματογραφικές βραδιές (2) Διαγωνισμούς μπριτζ (3) Ιδιωτικές εκδηλώσεις (4) Επιδείξεις μόδας (5) Εκθέσεις Ζωγραφικής ή Φωτογραφίας (6) Πολιτικούς γάμους (7) Δεξιώσεις για πολιτικούς γάμους ή βαφτίσια (8) Παρουσιάσεις βιβλίων (9) Εποχικά Bazaar γυναικών (10) Μνημόσυνα (11) Επιστημονικές ημερίδες, Επιχειρηματικές ημερίδες (12) Κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας…..καθώς και ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως private parties, reunions και γαμήλιες δεξιώσεις έως επιδείξεις μόδας και πρωτοποριακά happenings, με ή χωρίς catering.

Το όραμα του Εντευκτηρίου είναι να αποτελέσει ένα πρωτοποριακό και ζωντανό πολυχώρο στον ενιαίο Δήμο Κηφισιάς γενικά και στην Εκάλη ειδικά, που θα ξεχωρίζει για την ποιότητα, τη φρεσκάδα και την αντισυμβατική του ματιά, ενώνοντας τον πολιτισμό και την τέχνη με την επαγγελματική πρωτοβουλία, την κοινωνική δραστηριότητα και την καθημερινή ζωή.

Το Εντευκτήριο Εκάλης σε ρυθμό «Αναγέννησης».

Από ότι γνωρίζουμε, η Δημοτική αρχή Κηφισιάς ξεκίνησε μια προσπάθεια με σκοπό την αναβάθμιση και ανανέωση των όσων αφορούν στο «Εντευκτήριο Εκάλης» που ως γνωστό βρίσκεται στην όμορφη Εκάλη και ανήκει στον διευρυμένο Δήμο Κηφισιάς, λειτουργώντας τώρα υπό την διοίκηση της Δημοτικής επιχείρησης «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.»

Φαίνεται ότι η επιθυμία της νέας Δημοτικής Αρχής, είναι ότι το ευνοημένο από τη φύση και τη θέση του, χαριτωμένο αυτό εξοχικό φιλόξενο κτίσμα είναι να γίνει ένας ευχάριστος πόλος έλξεως για όσους θα θελήσουν να βρουν κοντά του διαφόρων ειδών ενδιαφέροντα και δράσεις που θα προκύψουν από αυτήν την προσπάθεια.

Να δημιουργηθεί εκεί κάτι σαν πυρήνας φιλίας που θα παραπέμπει στην έννοια της καλής παρέας και της συντροφιάς ανθρώπων που θα έχουν κοινές επιθυμίες και διάθεση για ευχάριστη δημιουργική συνύπαρξη μέσα σε ένα περιβάλλον που εν προκειμένω θα προσφέρεται με όσο το δυνατόν χαμηλό κόστος και με εμπλουτισμένο πλέον κυλικείο και όπου - επιτρέψτε μου - η επίδειξη πλούτου η ευμάρειας δεν θα είναι αναγκαστικά τα πρώτιστα κριτήρια κοινωνικής καταξίωσης. 

Σελίδα 5 από 14

Relaxing Music.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ θεραπευτική ή χαλαρωτική ή για διαλογισμό ή για να κοιμηθείς!…… «soft» μουσική.

 

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Πικάντικες Καλοκαιρινές Ατάκες!!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top