• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυάλινος Δίσκος 5D - Είναι το μέλλον αποθήκευσης 3000 φορές περισσότερων δεδομένων από ένα CD!

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυάλινος Δίσκος 5D - Είναι το μέλλον αποθήκευσης 3000 φορές περισσότερων δεδομένων...

 • ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Μητσοτάκη! Εν όψη της αδειοδότησης των Καναλιών, αποδέχθηκε δωρεάν βόλτα με ελικόπτερο Εφοπλιστή - Καναλάρχη. Τι του υποσχέθηκε;

  ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Μητσοτάκη! Εν όψη της αδειοδότησης των Καναλιών, αποδέχθηκε δωρεάν βόλτα με...

 • ΣΟΚ στην Τουρκία: «Κραχ» σε 3 τράπεζες.

  ΣΟΚ στην Τουρκία: «Κραχ» σε 3 τράπεζες.

 • Η παραίτηση από δικαίωμα άσκησης δημόσιας εξουσίας.

  Η παραίτηση από δικαίωμα άσκησης δημόσιας εξουσίας.

 • Κατήφορο χωρίς τέλος αποδίδει το Μαξίμου στην ΝΔ στην οποία αποδίδει το δημοσίευμα για το sms.

  Κατήφορο χωρίς τέλος αποδίδει το Μαξίμου στην ΝΔ στην οποία αποδίδει το δημοσίευμα για το sms.

 • Το Αεροδρόμιο Λευκωσίας περιμένει ακόμη τους επιβάτες του…

  Το Αεροδρόμιο Λευκωσίας περιμένει ακόμη τους επιβάτες του…

Τα «Ιουλιανά» της Ελληνικής Κύπρου!.....του Χαράλαμπου Μαυρομμάτη.

Ιερές μέρες για τον Ελληνισμό είναι αυτές που θα διαβούμε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, καλό λοιπόν θα είναι να ενεργοποιήσουμε τη μνήμη μας τόσο ως παιδιά απόγονοι του σπέρματος του «παμμεγίστου αρχιστράτηγου που ένωσε όλους τους Έλληνες» Μυκηναίου βασιλιά Αγαμέμνονα, το Ελληνικό πνεύμα μας που εμπλουτίστηκε από το «ο πόλεμος είναι ο πατέρας των πάντων αφού άλλους τους κάνει Θεούς, άλλους βασιλιάδες, άλλους ανθρώπους, άλλους δούλους και άλλους ελεύθερους» ρήση του πρωτοποριακού πνεύματος του Ηράκλειτου, αλλά και ως Έλληνες πολίτες που έχουμε την καταγεγραμμένη γνώση, από το βίωμα της παιδείας μας, από τις σοφιστείες για την «περί πολιτικής τέχνης» και την πειθαρχεία στους «κανόνες επί της τοπικής αυτοδιοίκησης», των αποικιών της κραταιάς Αθήνας, του μέγιστου των σοφιστών φιλοσόφων του Πρωταγόρα, και έτσι να θυμηθούμε και να μην ξεχάσουμε αυτές τις καταραμένες ημέρες… να μην ξεχάσουμε το τελευταίο ηρωικό Ελληνικό αίμα που χύθηκε, σε Ελληνική γη, από Ελληνικές ψυχές!

Η παρένθεση αυτή χρειάζεται για μια σύντομη ιστορική αναδρομή περί:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ρώσου Πρέσβη: Η αποστολή του Μ. Σαρρή στη Μόσχα ήταν παγίδα!!

Σε αποκάλυψη βόμβα προχώρησε ο Ρώσος πρεσβευτής Βιατσεσλαβ Σιουμσκι, ότι ουδέποτε συζητήθηκε από την κυβέρνηση Αναστασιάδη η παροχή δανείου για να αποφευχθεί η δήμευση των τραπεζικών καταθέσεων.

Στην αποκαλυπτική συνέντευξή του στο «Σίγμα», ο Ρώσος Πρέσβης Βιατσεσλαβ Σιουμσκι, αποκάλυψε ότι τις κρίσιμες εκείνες μέρες του Μαρτίου 2013, ο τέως Υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, πήγε στη Μόσχα απροετοίμαστος, με αποτέλεσμα η όλη προσπάθεια να στεφθεί με αποτυχία.

«Οι προτάσεις που πήρε μαζί του (ο κ. Σαρρής) στη Μόσχα, δεν ήταν καλά μελετημένες. Δεν ήταν προτάσεις, σωστά προετοιμασμένες για σοβαρή συζήτηση και διαβούλευση», είπε χαρακτηριστικά.

Επετειακές Εκδηλώσεις.

Η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδος σας προσκαλούν στις επετειακές αντικατοχικές εκδηλώσεις για τα 39 χρόνια εισβολής-κατοχής που διοργανώνουν με την Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των  Επετειακών  Εκδηλώσεων σε μορφή pdf:

files/dangelides/epetiakes_3.pdf

Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Ντίνο Μιχαηλίδη!

Την Δευτέρα 08/07/2013, η αστυνομία προχώρησε στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών, Ντίνου Μιχαηλίδη και του υιού του.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ανταποκρίτρια του newsit.com.cy στη Λεμεσό, ήδη οι δύο συλληφθέντες έχουν φθάσει στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού και μάλιστα μπήκαν μέσα απο την πίσω πόρτα, για να μην γίνουν αντιληπτοί από τους δημοσιογράφους.

Πριν από τον Ντίνο Μιχαηλίδη και τον γιο του Μιχάλη, είχαν φτάσει στο δικαστήριο οι συνήγοροι υπεράσπισης του κυρίου Μιχαηλίδη, αλλά και η μία εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Νέες εξελίξεις στην Κυπριακή ΑΟΖ.....του Νίκου Λυγερού.

Ενώ πολλοί πίστευαν ότι με τα οικονομικά δεδομένα της Κύπρου δεν πρόκειται να έχουμε καμία εξέλιξη με την κυπριακή ΑΟΖ, είναι το ίδιο το φυσικό αέριο με την πρόταση της αμερικανικής εταιρείας Νoble που διαχειρίζεται το οικόπεδο 12, που έρχεται να τους απορρίψει με τον πιο δυναμικό τρόπο.

Ήδη κατατέθηκε πρόταση της Noble να αρχίσει γρηγορότερα η παραγωγή φυσικού αερίου από το τεμάχιο 12 της κυπριακής ΑΟΖ και να ξεκινήσει η μεταφορά του στην Κύπρο με διασωλήνωση!

Πότε; Το.....2016, σε δυόμισι ή τρία χρόνια από σήμερα, αντί για το 2018 που σχεδιαζόταν αρχικά. Η Noble για τον σκοπό αυτό θα μεταφέρει ειδική πλατφόρμα από τις ΗΠΑ.

Σελίδα 66 από 69

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Πικάντικες Καλοκαιρινές Ατάκες!!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top