Ακόμα και ο νεοφιλελεύθερος Στέφανος Μάνος κατηγορεί τον Μητσοτάκη για ψευδή στοιχεία: Παρακρατούν πληροφορίες για τους νεκρούς ή δεν δίνουν στοιχεία.

0
220

Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι χειρότερη από ότι στις μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες υποστηρίζει ο Στέφανος Μάνος που αφήνει αιχμές για την διαχείριση της Kυβέρνησης στην πανδημία του κορωνοϊού.

Σε ανάρτησή του ο κ. Μάνος δημοσιεύσει τα στοιχεία των θανάτων επτά χωρών για το χρονικό διάστημα 6-12 Δεκεμβρίου 2020. Ο πρώην υπουργός αναφέρει ότι η κατάσταση στη χώρα μας είναι χειρότερη από τις υπόλοιπες στην Ευρώπη, πλην της Ιταλίας.

«Όσοι μας πληροφορούν είτε παρακρατούν πληροφορίες είτε αποφεύγουν να δώσουν στοιχεία που να επιτρέπουν την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων» …προσθέτει στο συμπέρασμά του, μετά την μελέτη των αριθμών:

«Για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης πρόσθεσα τους θανάτους από κορωνοϊό σε 7 χώρες και τις εμφάνισα σε απόλυτο αριθμό και σε αναγωγή ανά 1 εκατομμύριο κατοίκους. Το διάστημα είναι 6.12.20 μέχρι 15.12.20»…έγραψε και ανάρτησε τον πίνακα:

«Έγραψα την Κυριακή «Αποφάσεις στα τυφλά» ότι όσοι μας πληροφορούν είτε παρακρατούν πληροφορίες είτε αποφεύγουν να δώσουν στοιχεία που να επιτρέπουν την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων. Δεν είμαι επιδημιολόγος, αλλά διαβάζω τους αριθμούς και διαπιστώνω ότι οι Δανοί τις τελευταίες δέκα μέρες ήταν πολύ ασφαλέστεροι από εμάς.

Διαπιστώνω επίσης ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι χειρότερη από ότι στις μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες και στις Η.Π.Α. πλην Ιταλίας. Δεν γνωρίζω τι προτίθεται να κάνει η Kυβέρνηση, αλλά θα μου φαινόταν λογικό τα όποια μέτρα λάβει να είναι αυστηρότερα από ότι στην Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία»…αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρώην υπουργός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code