Αλέξης Τσίπρας: Όσοι υπονομεύουν τη Δημοκρατία διαπράττουν τεράστιο λάθος και θα το διαπιστώσουν σύντομα μέσα από την ψήφο του Ελληνικού λαού.

0
305

Η Δημοκρατία στον τόπο μας δεν μας χαρίστηκε αλλά κερδήθηκε μέσα από τους αγώνες κυρίως της νεολαίας και του Ελληνικού λαού. Αυτό είναι βαθιά εγγεγραμμένο στη συνείδηση της Ελληνικής κοινωνίας.

Στη συνείδηση της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού όσο κι αν κάποιοι αναθεωρητές της Eλληνικής ιστορίας έσπευσαν τα προηγούμενα χρόνια να το απωθήσουν.

Αλ.Τσίπρας: «Όσοι υπονομεύουν τη Δημοκρατία διαπράττουν τεράστιο λάθος»

Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα σε όλη την Ελλάδα βλέπουμε μια μαζική συμμετοχή. Μια μαζική παρουσία χιλιάδων πολιτών κάθε ηλικίας που σπεύδουν να τιμήσουν τη μνήμη της εξέγερσης του Νοέμβρη.

Αυτός είναι και ο λόγος που κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν σήμερα ότι τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προστασία της Δημοκρατίας και των δημοκρατικών δικαιωμάτων δεν απασχολούν τους Έλληνες πολίτες.

Όσοι υπονομεύουν τη Δημοκρατία και υποτιμούν την αποφασιστικότητα του Ελληνικού λαού να την προστατεύσει διαπράττουν τεράστιο λάθος το οποίο θα το διαπιστώσουν σύντομα μέσα από τους αγώνες του λαού και κυρίως μέσα από την ψήφο του Ελληνικού λαού όποτε κι αν στηθούν οι κάλπες για την πολιτική αλλαγή.

Η Δήλωση ΕΔΩ……..        

Οι Φωτό ΕΔΩ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here