ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δήλωση του Δημάρχου Καλαμάτας: Δουλειές υπάρχουν, αλλά οι νέοι είναι στις καφετέριες!

0
140

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, φαίνεται πως διαφωνεί με τα επίσημα στοιχεία που δείχνουν την ανεργία στους νέους να φτάνει το 50%. Ισχυρίζεται μάλιστα πως……..«δουλειές υπάρχουν, αλλά οι νέοι προτιμούν τις καφετέριες».

Η σχετική του τοποθέτηση, έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτος, όπου αναφερόμενος στην κοινωνική πολιτική του Δήμου σημείωσε ότι…….«το πρόβλημα της ανεργίας των νέων δεν έχει την ένταση που περιγράφεται σε διάφορα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας».

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας.

Τόνισε ακόμη πως «Η κοινωνική υποστήριξη πρέπει να παρέχεται από το κράτος μόνο σε εκείνους που την έχουν πραγματικά ανάγκη και όχι σε εκείνους που μπορούν να δουλέψουν.» ενώ επιχείρησε να στηρίξει αυτή του την θέση λέγοντας πως «δουλειές υπάρχουν, ειδικότερα στη Μεσσηνία, στις ελιές, ιδίως τώρα, όπως είπε, που έχουν επιστρέψει στη χώρα τους οι Αλβανοί.»

Ο Δήμαρχος μίλησε απαξιωτικά για «νέους που περνούν τη μέρα τους ξαπλωμένοι στις καφετέριες, τη στιγμή που στα χωριά οι παραγωγοί ψάχνουν με αγωνία εργάτες για να μαζέψουν ελιές.»

Παράλληλα σχολίασε ότι η εικόνα στην οποία αναφέρθηκε…..«έχει εντυπωσιάσει και τους τουρίστες που έρχονται με τα κρουαζιερόπλοια.»

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here