Κάποιοι μόνιμοι «συνήγοροι» νυχτερινών καταστημάτων «μυγιάστηκαν»!

0
314

Με μία ολοκληρωμένη τοποθέτηση η Δημοτική Αρχή απαντά / καυτηριάζει τις πρόσφατες καταγγελίες του Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος Αντιπολίτευσης Στάθη Κύρλου σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει αναφορικά με την τήρηση της νομιμότητας στην σφράγιση καταστημάτων.

Η ανακοίνωση…..

Σε πρόσφατη Ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς σχετικά με την τήρηση της νομιμότητας και την προστασία της ταυτότητας της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας…….μεταξύ άλλων αναφερόταν:

1.«Σήμερα ως Αντιπολίτευση ορισμένοι εργάζονται ως Δικηγόροι και Πολιτικοί Μηχανικοί των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος»

2.Επιχειρείται ή αθρόα και αβασάνιστη αδειοδότηση «με τραμπουκισμούς, τρομοκράτηση και τη συνεχή υποστήριξη της προηγούμενης Διοίκησης».

Διαβάσαμε περισπούδαστο άρθρο που «βλέπει καταστροφικό έργο» της Νέας Διοίκησης του Δήμου στη Νέα Ερυθραία.

Εγκαταλελειμμένη και με ανύπαρκτα έργα παραλάβαμε τη Νέα Ερυθραία και αμέσως της δώσαμε προτεραιότητα!

Ενδεικτικά και μόνο αναφέρουμε:

1.Το κτίριο της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας ήταν σε άθλια κατάσταση με πόρτες άβαφες από το 2009 όπου και τοποθετήθηκαν, σώματα καλοριφέρ σαπισμένα, λεβητοστάσιο που έσταζε και ακάλυπτο χώρο γεμάτο μπάζα και σκουπίδια.

2.Στο Πάρκο Α. Παπανδρέου ήταν κατεστραμμένη η αντλία για την άρδευση του και ανύπαρκτο το σύστημα αυτόματου ποτίσματος.

3.«Ξέφραγο αμπέλι» ήταν για χρόνια η αποθήκη του Δήμου επί της οδού Μιλήτου 13, με αποτέλεσμα να έχουν κλαπεί τα ποδήλατα του προγράμματος αυτoματοποιημένης μίσθωσης.

Έτσι τα βρήκαμε μαζί με άλλα πολλά που δεν «φτάνει» ο χώρος της εφημερίδας και τώρα τα φτιάχνουμε! Πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης και ανάπλασης της πλατείας του Μνημείου Πεσόντων Αγωνιστών, ανακατασκευές πεζοδρομίων όπως επί των οδών Κρήνης, Βάρναλη, Αναξαγόρα, Ν. Πλαστήρα κ.α, καθώς και πλήρη αναμόρφωση του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.

-Ο Αντιδήμαρχος της «Μυκόνου» και της απραξίας αλλά και της αλαζονείας, αφού αρνήθηκε την παραμικρή ενημέρωση προς τη Νέα Διοίκηση, μας κατηγορεί για μια άδεια περιπτέρου και μια άλλη ιταλικού εστιατορίου!

Με ποια Διοίκηση το αποκαλούμενο «Νησί» διαμορφώθηκε σε «Μπαραγκούπολη» με κάθε είδος κακόγουστων τεντών και παραπηγμάτων;

Την εικόνα αυτή προσπαθούμε να αλλάξουμε. Ήδη έχουμε πετύχει να περιορίσουμε τις άδειες των μπαρ με δημιουργία καταστημάτων χαμηλότερης όχλησης. Μπήκαν επίσης αυστηρά κριτήρια στον τρόπο λειτουργίας τους με σφραγίσεις καταστημάτων που με οποιονδήποτε τρόπο παρανομούσαν.

-Το δήθεν έργο ανάπλασης του Πάρκου Εθνικής Αντιστάσεως ήταν «κούφιο» έργο. Η προηγούμενη Διοίκηση είχε το χρόνο να προβεί στη δημοπράτησή του, αλλά δεν το έκανε, ενώ δεν φρόντισε να αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων, για να έχει κάτι να λεει σήμερα εναντίον μας.

-Τα ιατρεία του ΠΕΔΥ στη Νέα Ερυθραία σώθηκαν την τελευταία στιγμή με συντονισμένες προσπάθειες της Νέας Διοίκησης καθώς για χρόνια δεν φρόντισαν να αποκτήσουμε Τοπική Μονάδα Υγείας (ΙΚΑ Ν. Ερυθραίας).

Τυφλή και χωρίς νου δήθεν αντιπολίτευση από ανθρώπους που δεν είχαν την σοβαρότητα να ψηφίσουν ούτε καν τον Προϋπολογισμό του Δήμου!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here