Μήπως να τελειώνει η υποκρισία με τους νεκρούς της Μαρφίν;…τoυ Γ. Λακόπουλου.

0
274

Οι πολιτικοί «τιμούν» τη μνήμη τους, αλλά οι δολοφόνοι τους κυκλοφορούν ελεύθεροι…

Όποιος δεν ξέρει την πρόσφατη πολιτική ιστορία της χώρας, αν παρακολουθούσε την συνεδρίαση της  Βουλής την Τρίτη, θα ένιωθε συγκίνηση.

Τα κόμματα τίμησαν τη μνήμη των τριών αθώων ανθρώπων που κάηκαν πριν δέκα χρόνια. Από εμπρησμό που προκάλεσαν άγνωστοι – στο  περιθώριο μεγάλης διαδήλωσης κατά του πρώτου Μνημονίου.

Για όσους όμως δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου το σκηνικό στη Βουλή έδειχνε υποκρισία. Δεν ήταν φόρος τιμής, αλλά μια καλοστημένη παράσταση.

Ο καθένας με το ρόλο του. Ο Κυρανάκης με την πρόταση για μνημείο με τα ονόματα των νεκρών.  Ο Μητσοτάκης και ο Τασούλας  με μεγάλα λόγια.  Ο Λοβέρδος – που ήταν υπουργός όταν έγινε η διαδήλωση – με ανοίκειους υπαινιγμούς.

Το καλό ήλθε στο τέλος: Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει νέα έρευνα γιατί η προηγούμενη είχε κενά.

Όσοι δεν τρώνε κουτόχορτο τσιμπηθήκαν: Δηλαδή θα κάνει έρευνα εναντίον του εαυτού του;

Ο τότε υπουργός στο ίδιο υπουργείο ονομάζονταν Μιχ. Χρυσοχοΐδης. Με άλλο κόμμα και άλλον πρωθυπουργό, αλλά δεν είναι συνωνυμία. Όπως δεν είναι ότι ο τότε αρχηγός της αστυνομίας ονομαζόταν  Λ. Οικονόμου και δεν είναι άλλος από τον σημερινό υφυπουργό του.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code