ΜΕΤΑ την Ομιλία του Μητσοτάκη στον ΟΗΕ, όποιος τον κρατάει ακόμη στη θέση του, είναι Συνένοχος.

0
238

Η ομιλία Μητσοτάκη στον ΟΗΕ, ισοδυναμεί με την πλήρη απεμπόληση των Eθνικών μας δικαίων και συμφερόντων.

Ο Μητσοτάκης δεν είπε κουβέντα για το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης, το οποίο μάλιστα έχει αναρτηθεί στον ΟΗΕ, και συνιστά την μεγαλύτερη παραβίαση του σκληρού πυρήνα της Eθνικής μας κυριαρχίας, καθώς παραβιάζει ακόμα και τα χωρικά ύδατα της πατρίδας μας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είπε τίποτα για την γενοκτονία των Ελλήνων της Ιωνίας και του Πόντου, γενοκτονίες που είναι αναγνωρισμένες από το ελληνικό κοινοβούλιο με ομόφωνο ψήφισμα.

Ο Μητσοτάκης δεν είπε τίποτα για την παραβίαση της συμφωνίας Τουρκίας-ΕΕ για το μεταναστευτικό, για την οποία μάλιστα έχει εισπράξει δισεκατομμύρια.

Ο Μητσοτάκης δεν είπε τίποτα για την εισβολή της Τουρκίας σε τέσσερις διαφορετικές χώρες, πλέον της Κύπρου.

Ο Μητσοτάκης δεν είπε τίποτα για την αποδεδειγμένη στήριξη τρομοκρατικών οργανώσεων, όπως το ισλαμικό κράτος, η μουσουλμανική αδελφότητα, και η Χαμάς, από το επίσημο Tουρκικό κράτος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ζήτησε να υλοποιηθούν τα ψηφίσματα του συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ με την άμεση αποχώρηση των Tουρκικών στρατευμάτων και των εποίκων από την Κύπρο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντίθετα, έπλεξε το εγκώμιο της Τουρκίας για την υποτιθέμενη συμβολή της στην συμφωνία Ρωσία-Ουκρανία για τα σιτηρά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είπε κουβέντα για το γεγονός ότι η Τουρκία είναι η μοναδική χώρα της συμμαχίας που δεν έχει επιβάλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αλλά αντίθετα βοηθά την Ρωσία και το Ιράν να τις παρακάμψουν.

Φυσικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είπε κουβέντα για το γεγονός ότι η Τουρκία έχει μεταβληθεί στον μεγαλύτερο εμπόριο ηρωίνης στον πλανήτη.

Μετά την ομιλία Μητσοτάκη στον ΟΗΕ, όποιος τον κρατάει στη θέση του, είναι συνένοχος

Έπειτα από αυτή την άθλια εμφάνιση του Πρωθυπουργού, όποιος τον βοηθά να παραμείνει στη θέση του, διαπράττει έγκλημα κατά της ίδιας της Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here