Με Ν. Χιωτάκη συμπράττει η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων της παράταξης Βάρσου!

0
240

Την κοινή κάθοδο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου με το δημοκρατικό και ανεξάρτητο συνδυασμό του Δημάρχου Κηφισιάς και υποψηφίου Δημάρχου, Νίκου Γ. Χιωτάκη αποφάσισαν μετά τη συνάντηση τους, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων «Ανεξάρτητοι Δημότες» – Βασίλης Βάρσος και «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Νέας Ερυθραίας».

Σε ανακοίνωση τους την οποία υπογράφουν και παρέδωσαν στον Δήμαρχο, Νίκο Γ. Χιωτάκη, αναφέρουν:

«Λαμβάνοντας υπόψη το σφυγμό της κοινωνίας και σταθμίζοντας τις ανάγκες για τον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση του μεγάλου Δήμου Κηφισιάς, εκτιμούμε ότι είναι αναγκαίο να συμπράξουμε και να συνεργαστούμε, δημιουργώντας ένα ευρύτατο Δημοτικό Συνδυασμό Ευθύνης και Αλληλεγγύης με τον συνδυασμό του Δημάρχου Νίκου Χιωτάκη, έχοντας πάντα ως γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών».

Αμέσως μετά την εξέλιξη αυτή ο Δήμαρχος Κηφισιάς και υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Γ. Χιωτάκης δήλωσε:

«Πιστεύω ότι μέσα από τη συνεργασία αυτή θα ανταποκριθούμε στην επιθυμία των πολιτών για τη δημιουργία μιας δημοτικής αρχής μεαυτοδιοικητική γνώση, εμπειρία, δύναμη και θέληση για το Δήμο Κηφισιάς που οραματιζόμαστε.

Γιατί μόνο η συνεργασία και η αλληλεγγύη μπορούν να δώσουν διέξοδο και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της εποχής μας, ειδικά αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο».

Υ.Γ. Η ένταξης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην σημερινή Διοίκηση, ασφαλώς εισάγει οξύμωρα ήθη στην Αυτοδιοίκηση, διότι εκείνοι που εκλέχθηκαν, από τους Δημότες, ως Αξιωματική Αντιπολίτευση…..δεν αξιοποίησαν το λειτούργημα τους κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων για το καλό του Δήμου….αφού όπως διαφαίνεται βρήκαν τόσο «καταπληκτικές» τις επιδόσεις της Διοίκησης την οποία και ακολούθησαν!!

Ποιανού δεν του θυμίζει το έργο «Όσα παίρνει ο Άνεμος» σταθμός στην εποχή του, η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία; Μια ταινία τόσο γνωστή και οικεία στις μέρες μας, που δύσκολα μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι βγήκε στους κινηματογράφους το 1939!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here