Ο κύριος Μητσοτάκης οφείλει εξηγήσεις και άμεσα.

0
243

Η απόφαση Ερντογάν για την βεβήλωση του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας έρχεται λίγες εβδομάδες μετά το τηλεφώνημα με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ένα τηλεφώνημα που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην Ελλάδα διότι την ώρα που ο Ερντογάν απειλούσε με εισβολή, ο Μητσοτάκης τον έπαιρνε τηλέφωνο.

Ο κύριος Μητσοτάκης λοιπόν οφείλει εξηγήσεις και άμεσα. Διότι τρία τινά μπορεί να συμβαίνουν.

Το πρώτο είναι ότι όντως στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ερντογάν, συζήτησαν άσχετα πράγματα. Όπως ακριβώς ισχυριζόταν η διαρροή από το μέγαρο Μαξίμου. Σε αυτή την περίπτωση, ο έλληνας πρωθυπουργός είναι επικίνδυνα αφελής.

Διότι έκανε χαζοχαρούμενη συζήτηση με κάποιον που είχε ήδη αποφασίσει να προκαλέσει βάναυσα τον ελληνισμό.

Το δεύτερο είναι ο κύριος Μητσοτάκης να έκανε σοβαρή συζήτηση με τον Ερντογάν στο τηλεφώνημα, ως όφειλε να κάνει, και ο Ερντογάν να τον εξαπάτησε. Δηλαδή να το απέκρυψε τις προθέσεις του και να τον έφερε προ εκπλήξεως. 0

Σε αυτή την περίπτωση όμως ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης θα έπρεπε άμεσα να βγει με επίσημη δήλωση και να εκθέσει διεθνώς την υποκρισία του Ερντογάν.

Το τρίτο και χειρότερο είναι ο κύριος Ερντογάν να αποκαλύψει την πρόθεση του στον Έλληνα πρωθυπουργό κατά την τηλεφωνική τους συνομιλία, και ο κύριος Μητσοτάκης να το απέκρυψε από τον ελληνικό λαό.

Χρησιμοποιώντας τα μέσα που έχει χρυσοπληρώσει, ώστε να παίζουν πρωτοσέλιδα σήμερα φωτογραφίες του Παππά από την Κύπρο πριν από τέσσερα χρόνια για να καλύψουν την απίστευτη πρόκληση.

Σε αυτή την περίπτωση, ο κύριος Μητσοτάκης είναι λίγος και εθνικά επικίνδυνος.

Πηγή Olympia.gr

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code