Ο Κύρτσος Μηνύει για Εγκληματική Οργάνωση και άλλα βαριά κακουργήματα τους κ.κ. Κοντολέων, Βλάχου και Γεωργακοπούλου.

0
204

Απολύτως Εμπεριστατωμένη, τόσο ως προς τα πραγματικά περιστατικά όσο και ως προς την νομική τεκμηρίωση, είναι η μήνυση που υπέβαλλε ο Φιλελεύθερος Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, θύμα των παρακολουθήσεων της ΕΥΠ, σε βάρος των:

Παναγιώτη Κοντολέων, πρώην Διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.), Βασιλικής Βλάχου, Εισαγγελέα Εφετών, Ευαγγελίας Γεωργακοπούλου, πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Συλλογής και Ανάλυσης Πληροφοριών και Β Υποδιευθύντριας Τρομοκρατίας και Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΥΠ, καθώς και κατά κάθε άλλου υπαίτιου προσώπου.

Στη μήνυση του, την οποία υπέβαλλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, όπου προσήλθε συνοδευόμενος από τον συνήγορο του, Γιάννη Μαντζουράνη, ο Γιώργος Κύρτσος αναφέρεται αναλυτικά σε όλες τις αποκαλύψεις του Documento σχετικά με την παρακολούθηση του από την ΕΥΠ, παραθέτει όλη την Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομολογία για να καταδείξει το παράνομο της παρακολούθησης του αλλά και τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί για τα οποία ζητά την ποινική δίωξη όλων των εμπλεκομένων-προσώπων.

Σύμφωνα με την μήνυση Κύρτσου, έχουν διαπραχθεί έξι εγκλήματα και συγκεκριμένα:

1.κατά της ασφάλειας των τηλεφωνικών επικοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος.

2.της παραβίασης του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας.

3.της παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών και των όρων και της διαδικασίας άρσης αυτού.

4.της παραβίασης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα συνδρομητών ή χρηστών ηλεκτρονικών επικοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος.

5.της παραβίασης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε βαθμό κακουργήματος.

6.της Eγκληματικής Oργάνωσης.

Διαβάστε αναλυτικά τα σημαντικότερα σημεία της μήνυσης του ευρωβουλευτή, Γιώργου Κύρτσου:

«Συμφώνως με δημοσίευμα του κυριακάτικου φύλλου της εφημερίδας «DOCUMENTO» της 20/11/2022 ανήκω στα πρόσωπα, οι τηλεφωνικές συνομιλίες των οποίων παρακολουθούντο ή και παρακολουθούνται με «επισύνδεση» κατ’ εντολή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Συγκεκριμένως στο εν λόγω δημοσίευμα, αναγράφονται μεταξύ άλλων επί λέξει τα εξής:

«Για τον Γ. Κύρτσο, ο οποίος τον περασμένο Μάιο προσχώρησε στην Ευρώ-Ομάδα Renew Europe, που συνδέεται με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, το ενδιαφέρον παρακολούθησης-μέσω μόνο της ΕΥΠ-φαίνεται να ήταν έντονο.

Ο λόγος ήταν πως από τότε που δημιουργήθηκαν ρωγμές στη σχέση του πρώην «γαλάζιου» Ευρωβουλευτή με τον Πρωθυπουργό, ο πρώην Δημοσιογράφος κρίθηκε επικίνδυνος, με αποτέλεσμα να αποτελέσει τον δεύτερο Ευρωβουλευτή της χώρας μας του οποίου οι επικοινωνίες έπεσαν στα δίχτυα της Παρακρατικής λειτουργίας της Υπηρεσίας».

Σε επιβεβαίωση του ως άνω δημοσιεύματος επισημαίνεται ότι καθ’ όλο το χρονικό διάστημα των τελευταίων μηνών εντοπίζονται συνεχώς φαινόμενα, που παραπέμπουν σε παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεών μου.

Συγκεκριμένως έχουν διαπιστωθεί:

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here