Πρόσφατη δημοσκόπηση για τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα προκαλεί πανικό στην κυβέρνηση!

0
199

Δημοσκόπηση που φέρεται να έχει γίνει για λογαριασμό της βρετανικής πρεσβείας στην Ελλάδα για τις επικείμενες Ευρωεκλογές προκαλεί πανικό στην κυβέρνηση, αφού εμφανίζει το ΣΥΡΙΖΑ να έχει ξεφύγει με μεγάλη διαφορά από τη ΝΔ και να συγκεντρώνει ποσοστό 32% και τη Χρυσή Αυγή να ακολουθεί με ποσοστό πολύ μεγάλο, της τάξεως του 24%.

Η ΝΔ έρχεται τρίτο κόμμα με πολύ χαμηλό ποσοστό, που αγγίζει το 11%, ως αποτέλεσμα της μνημονιακής πολιτικής και της οικονομικής επιδείνωσης που αναμένεται στη χώρα, αλλά κυρίως στα πορτοφόλια των Ελλήνων.

Το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ να είναι «ξεχασμένα», αφού μαζί με τους Οικολόγους και τα τρία κόμματα συγκεντρώνουν ένα ποσοστό της τάξεως του 7,5%.

Το ΚΚΕ φέρεται να αυξάνει τη δύναμη του επίσης και να συγκεντρώνει ποσοστό 9%, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αντέχουν επίσης και φθάνουν στο 6%.

Από την τηλεφωνική δημοσκόπηση που έγινε το τριήμερο 15, 16 και 17 Φεβρουαρίου 2014 φαίνεται πώς η διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ είναι πλέον μη αναστρέψιμη, η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται να αντέχει και να αυξάνει τα ποσοστά της…….

Οι κινήσεις μάλιστα της κυβέρνησης να θέσουν το Λαϊκό Σύνδεσμο εκτός νόμου λειτουργεί ως μπούμερανγκ για την κυβέρνηση, αφού όπως καταγράφεται η άρση της ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ προδίδουν κατάσταση πανικού και έλλειψη πολιτικής ατζέντας για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Άλλωστε σε πρόσφατη δημοσκόπηση ένα 60% είχε ταχθεί κατά των όποιων κινήσεων της κυβέρνησης να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

Όσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ και στη ΔΗΜΑΡ, τα δύο κόμματα φαίνεται να καταρρέουν, αφού δεν υπάρχει και σοβαρή προοπτική σύμπραξης κάτω από ένα ενιαίο και καινούργιο κόμμα που θα αντιπροσωπεύει την κέντρο-αριστερά.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here