Συγχαρητήρια του Παυλόπουλου στον παγκόσμιο πρωταθλητή Καραλή!

0
258

Συγχαρητήρια στον 16χρονο Εμμανουήλ Καραλή, για το παγκόσμιο ρεκόρ 5,53μ στο άλμα επί κοντώ, έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Η παγκόσμια διάκρισή σας τιμά την Ελλάδα και συνιστά αμάχητο τεκμήριο των αστείρευτων δυνάμεων της νέας γενιάς της πατρίδας μας. Θερμά συγχαρητήρια».

{videobox}zj9SG1KQZJE{/videobox}

Υ.Γ. Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήριά τους προς τον αθλητή Στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέρριψε το Παγκόσμιο Ρεκόρ Παίδων στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, που διεξήχθη στο ΣΕΦ με άλμα στα 5,53μ.

Συγχαρητήρια για την μεγάλη διάκριση αξίζουν επίσης στην οικογένεια του, στον προπονητή και στην διοίκηση του σύλλογό του.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κηφισιάς, ο οποίος βρίσκεται στην δεύτερη θέση στην πανελλήνια αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ, κάτω από αντίξοες συνθήκες συνεχίζει να προσφέρει στον Δήμο μας μεγάλες διακρίσεις στο χώρο της γυμναστικής, οι οποίες δικαιώνουν την σκληρή δουλειά των αθλητών και των αθλητριών του.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στους αγώνες σας και θέλουμε να γνωρίζετε ότι θα είμαστε δίπλα σας και θα στηρίζουμε τις προσπάθειές σας.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here