Το Μαξίμου Γνώριζε από το 2020 για τις μπίζνες του Θ. Χειμάρα-Ο νόμος της Ομερτά…του Βασίλη Σκουρή.

0
207

-Πλήρης κάλυψη του Μαξίμου στον βουλευτή Θ. Χειμάρα…

-Τι δείχνουν οι υποθέσεις Πάτση και Μαραβέγια…

Πλήρη κάλυψη στους «γαλάζιους» βουλευτές που ξεκοκαλίζουν τα δημόσια ταμεία και μετά μασούν την καραμέλα ότι…δεν ήξεραν, παρέχει το Μαξίμου.

Τέσσερις μέρες μετά την αποκάλυψη του Documento ότι ο Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ Θέμης Χειμάρας έχει λάβει συμβάσεις αξίας 400.000 ευρώ από το Δημόσιο, ενώ υπάρχει ασυμβίβαστο με τη βουλευτική του ιδιότητα και το Μαξίμου εξακολουθεί να σιωπά!

Τα πράγματα επιβαρύνονται περισσότερο για τον πρωθυπουργό καθώς αποκαλύπτεται ότι η δράση του βουλευτή Φθιώτιδας ήταν γνωστή από το 2020, με την πρώτη του σύμβαση με το δημόσιο, καθώς υπήρξε καταγγελία από την αξιωματική αντιπολίτευση και, συγκεκριμένα, από τον βουλευτή Παύλο Πολάκη!

«Δείτε εδώ, ο (νεοεκλεγείς) βουλευτής της ΝΔ στη Φθιώτιδα Θέμης Χειμάρας (φωτό 1), ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ από τη Δήμαρχο Στυλίδας, κυρία Βιργινία Στεργίου 10.000 ευρώ για γραφική ύλη στο βιβλιοπωλείο του!! (φωτό 2)

Υπάρχουν αλλά 4 βιβλιοπωλεία στη Στυλίδα αλλά η δήμαρχος για προφανείς πολιτικούς λόγους δίνει τη δουλειά κατευθείαν εκεί (πάλι καλά που δεν έγραψαν λόγω κορωνοϊού στην απόφαση) όπως φαίνεται από τοπικό μέσο που έβγαλε την είδηση (φωτό 3)»…έγραφε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Π. Πολάκης στις 27 Ιουλίου 2020!

Η Νέα Δημοκρατία, όπως και τώρα που σιωπά, έτσι και το 2020 σιώπησε, καλύπτοντας πλήρως τον βουλευτή της, αλλά και επιτρέποντάς του να συνεχίσει το ξεκοκάλισμα του δημόσιου χρήματος. Η αποκάλυψη πως η αντιπολίτευση είχε καταγγείλει το θέμα από το 2020, εκθέτει επίσης τον βουλευτή, που λέει ότι δεν γνώριζε, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στους…συνεργάτες και υπαλλήλους του!

Αξίζει να σημειωθεί πως κα το σκάνδαλο Πάτση είχε καταγγελθεί δυο και τρεις φορές μέσα σε ενάμισι χρόνο και όμως το Μαξίμου δεν αντέδρασε! Χρειάστηκε να λάβει το θέμα μεγάλες διαστάσεις, να μην κρύβεται άλλο, για να διαγράψει τον Πάτση (του Μητρώου Στελεχών, παρακαλώ) η ΚΟ της ΝΔ!

Απαρατήρητο, επίσης, περνούσε, μέχρι τη δημοσιοποίησή του το θέμα με την αίτηση επιδότησης με 4,2 εκατομμύρια της εταιρείας της συζύγου του Βουλευτή Κωνσταντίνου Μαραβέγια από τον Αναπτυξιακό Νόμο-κάτι που επίσης απαγορεύεται από το νόμο!

Το θέμα είναι σοβαρό και προφανώς δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί με τη σιωπή που επιβάλλει η κυβέρνηση στα συστημικά μέσα ενημέρωσης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here