Τρομερές Αποκαλύψεις του Γιάννη Ντάσκα για το Σύστημα Λιγνάδη.

0
309

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ανέβηκε στην εξουσία τον Ιούλιο του 2019. Μέσα σε έξη μήνες ο Δημήτρης Λιγνάδης τιμήθηκε με το βραβείο του «Καλλιτέχνη της Χρονιάς»!…

Το βραβείο έδωσε το ίδρυμα ΚΕΦΙΜ.

Τώρα που αποκαλύπτεται το σκάνδαλο Λιγνάδη το Ίδρυμα εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Τα βραβεία Προμηθέας απονέμονται σε διακεκριμένα πρόσωπα από τον χώρο των επιχειρήσεων, της τέχνης και της συγγραφής, όχι για το έργο τους, αλλά για τη συνεισφορά τους στην προώθηση των ιδεών της ελευθερίας με την στάση τους και τη συμπεριφορά τους.

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του κ. Δημήτρη Λιγνάδη, που σημαίνει ότι υπάρχουν αποχρώσεις ενδείξεις ότι διέπραξε ποινικά αδικήματα που ευθέως στρέφονται κατά της ελευθερίας και των δικαιωμάτων του ατόμου, η επιτροπή των βραβείων «Προμηθέας 2019» ανακαλεί το βραβείο «Καλλιτέχνης της χρονιάς 2019» μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση αυτή.

Η ανάκληση δεν συνιστά θέση η έκφραση γνώμης της επιτροπής για την ουσία της υπόθεσης, αλλά λήφθηκε με κριτήριο ότι αν ήταν γνωστό κατά την βράβευση ότι ο τότε υποψήφιος ελέγχεται για τέτοιας ηθικής και νομικής απαξίας συμπεριφορές, δεν θα του είχε δοθεί το βραβείο, το οποίο και θα του αφαιρεθεί οριστικά αν αποδειχθεί από τα αρμόδια θεσμικά όργανα, δηλαδή τα δικαστήρια ή τα πειθαρχικά όργανα που δικαιούνται να τον ελέγξουν, ότι επέδειξε αξιόποινη, αντιδεοντολογική ή ανήθικη συμπεριφορά».

Συνεχίστε την ανάγνωση ΕΔΩ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code