Αποκάλυψη-Σε ανοιχτή γραμμή με τον ΣΥΡΙΖΑ η Γεννηματά.

0
379

Σε κάθε ευκαιρία μπορεί να διαψεύδεται από τη Φώφη Γεννηματά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η αλήθεια δεν είναι διαφορετική.

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ βλέπει εδώ και αρκετό καιρό ότι η ΝΔ «φλερτάρει» πολύ έντονα με στελέχη του κόμματός της, το οποίο κινδυνεύει με…αποψίλωση, αν κάποια από αυτά στελέχη υποκύψουν στο «φλερτ».

Επίσης, εφημερίδες που παραδοσιακά στήριζαν το ΠΑΣΟΚ, τώρα στηρίζουν απροκάλυπτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Κάπως έτσι, η κ. Γεννηματά καταλαβαίνει πως έρχεται η «εξαφάνιση» της.

Πολύ στενός της συνεργάτης έχει αναλάβει να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με άνθρωπο του Αλέξη Τσίπρα και η επικοινωνία τους είναι τακτικότατη.

Σε περίπτωση που το ΚΙΝΑΛ πλησιάσει κι άλλο προς την «καταστροφή» (δημοσκοπικά αυτό φαίνεται), τότε η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μονόδρομος.

Ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα και μετά τις εκλογές (που αναμένονται σύντομα) με απλή αναλογική, στις επόμενες εκλογές με ενισχυμένη αναλογική, το μπόνους των εδρών για το πρώτο κόμμα, θα είναι μειωμένο κατά 10 έδρες.

Γι’ αυτό και η Φώφη Γεννηματά προτιμά να μην ανοίξει ακόμα τα χαρτιά της, περιμένοντας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here