ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στο φως το όνομα του Παράγοντα που κατήγγειλε για βιασμό η Μπεκατώρου.

0
794

Ο Aντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και εκπρόσωπος της ιστιοπλοΐας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Αριστείδης Αδαμόπουλος είναι ο άνθρωπος που κατονόμασε η χρυσή Ολυμπιονίκης, Σοφία Μπεκατώρου, ότι την κακοποίησε σεξουαλικά το 1998.

Αναλυτικότερα, αξίζει να σημειωθεί πως, η Σοφία Μπεκατώρου, η οποία, πριν μιλήσει δημόσια για την σεξουαλική της κακοποίηση, είχε βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα όπου και κατήγγειλε τον συγκεκριμένο παράγοντα και τον κατονόμασε.

Από την πλευρά του, ο Αριστείδης Αδαμόπουλος, διαψεύδει την κάθε εμπλοκή του. Πιο συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΕΙΟ, απαντώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όπου και υπήρξε δημοσίευμα με τις σχετικές αποκαλύψεις, ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμά σας σε σχέση με το πρόσωπό μου και την κυρία Μπεκατώρου, τυγχάνουν παντελώς ανακριβή, ψευδή, συκοφαντικά και υποβολιμαία, καθόσον ουδέποτε έλαβαν χώρα τα όσα ισχυρίζεται η κυρία Μπεκατώρου σε σχέση με το πρόσωπό μου.

Για το λόγο αυτό σας καλώ όπως αποσύρετε άμεσα όλα τα δημοσιεύματα τα οποία με εμπλέκουν αδίκως με τις καταγγελίες της κυρίας Μπεκατώρου και επιφυλάσσομαι παντώς νομίμου δικαιώματός μου για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μου ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων».

Οργή στο twitter για την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Παράλληλα, αρκετές και οργισμένες, ήταν οι αντιδράσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης προκάλεσε η Ανακοίνωση της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για τη σεξουαλική κακοποίηση της Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία χαρακτήρισε το περιστατικό «δυσάρεστο», αφήνοντας παράλληλα αιχμές σχετικά με το γιατί, η αθλήτρια δεν μίλησε γι’ αυτό το περιστατικό νωρίτερα.

…ανέφερε σε ανάρτηση του ένας χρήστης, χρησιμοποιώντας τα λόγια του Ζακ Κωστόπουλου, ενώ, άλλοι χρήστες, ανέφεραν μεταξύ άλλων:

Υ.Γ. ΝΔ: Αναστέλλεται η ιδιότητα μέλους του Αρ. Αδαμόπουλου που κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου.

Όπως τονίζουν πηγές της Πειραιώς, η καταγγελία σε βάρος του Αρ. Αδαμόπουλου από την ολυμπιονίκη αφορά ζητήματα που δεν συνάδουν με τις αξίες που πρέπει να χαρακτηρίζουν ένα μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Στην αναστολή της Κομματικής Ιδιότητας του Αριστείδη Αδαμόπουλου προχώρησε η Νέα Δημοκρατία.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here