Βόμβα Μητσοτάκη στην Βουλή με έμμεση αναφορά στις πιέσεις για πρόωρες εκλογές: Εγώ δεν βρήκα τρεις επιστολές στο Μαξίμου!…

0
365

Έμμεση αναφορά στις εσωκομματικές πιέσεις που δέχεται για να προσχωρήσει σε πρόωρες εκλογές μετά τη λήξη του lockdown έκανε ο πρωθυπουργός απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα, για να τα ακούσουν όμως κάποιοι άλλοι.

Εγώ δεν βρήκα τρεις επιστολές στο Μαξίμου είπε, θυμίζοντας το γνωστό ανέκδοτο με τους πρωθυπουργούς όπου κάθε πρωθυπουργός αφήνει στο συρτάρι του γραφείο του τρεις επιστολές για τον επόμενο πρωθυπουργό.

Η πρώτη λέει «ρίξε το φταίξιμο στους προηγούμενους», η δεύτερη λέει «ρίξε το φταίξιμο στις αστοχίες των υπουργών σου» και η τρίτη λέει «ετοίμασε τώρα τις δικές σου τρεις επιστολές», δηλαδή ετοιμάσου να αποχωρήσεις από την πρωθυπουργία.

Να θυμίσουμε ότι το ανέκδοτο το είχε γράψει ο Σταύρος Ψυχάρης στο Βήμα για τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη που τον καλούσε να γράψει τις τρεις δικές του επιστολές για τον επόμενο πρωθυπουργό.

Υ.Γ. Μην τις ψηφιοποίησε ο Πιερρακάκης και για αυτό δεν τις βρίσκει;

Υ.Γ.1. Στριμωγμένος ο Μητσοτάκης στη Βουλή θυμήθηκε και το…ρούτερ του Μαξίμου!

Αν είσαι στριμωγμένος πρέπει να φύγεις προς τα μπρος, αποφεύγοντας τη συζήτηση και αυτό έκανε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος όπως φαίνεται έχει απογοητεύσει και το ίδιο του το κόμμα.

Στην τριτολογία του στη Βουλή σήμερα, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση, απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα που τον ρώτησε αν έχει αφήσει για τον επόμενο πρωθυπουργό τις τρεις επιστολές του… είπε με μια προσπάθεια να κάνει πνεύμα πως εκείνος (ο Μητσοτάκης) όταν πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου δεν βρήκε ούτε… ρούτερ!…

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here