ΓΙΑΤΙ ο Πρωθυπουργός συνεχάρη την αποτυχία της Διαμαντοπούλου και αγνόησε πλήρως την τεράστια Εθνική Επιτυχία της Παζαρτζή;;

0
553

Η εκλογή της κ.  Φωτεινής Παζαρτζή, ως Προέδρου της Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ συνιστά μια Πρωτόγνωρη επιτυχία για την Ελλάδα, η οποία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, δοθέντος ότι η Επιτροπή Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ αποτελεί το ανώτατο όργανο για την επίβλεψη της εφαρμογής, παγκοσμίως, τόσο της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου όσο και των λοιπών επιμέρους διακηρύξεων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.

Και όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται ότι είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου, διότι συνεχάρη μεν την Άννα Διαμαντοπούλου η οποία…παραιτήθηκε από την διεκδίκηση της ηγεσίας  του ΟΟΣΑ…αλλά αγνόησε πλήρως την τεράστια επιτυχία της διακεκριμένης καθηγήτριας του διεθνούς δικαίου στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Φωτεινής Παζαρτζή!

Πραγματικά, αρχίζουμε να ανησυχούμε για το ΠΩΣ κυβερνάτε πραγματικά αυτός ο τόπος. Διότι ο Πρωθυπουργός που υποτίθεται ότι τον κυβερνά, φαίνεται ότι ζει σε άλλη χώρα. Για να μην πούμε σε άλλο κόσμο.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η καθηγήτρια Φωτεινή Παζαρτζή Εξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ.

Μια Ελληνίδα, η καθηγήτρια Φωτεινή Παζαρτζή, εξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ.

Τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα αποτελεί η εκλογή της κ. Φωτεινής Παζαρτζή, καθηγήτριας του διεθνούς δικαίου στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως Προέδρου της Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ.

Η επιτυχία αυτή – πρωτόγνωρη για την Ελλάδα – γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, δοθέντος ότι η Επιτροπή Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ αποτελεί το ανώτατο όργανο για την επίβλεψη της εφαρμογής, παγκοσμίως, τόσο της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου όσο και των λοιπών επιμέρους διακηρύξεων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ: Το «πλεονέκτημα» της κ. Παζαρτζή είναι ότι δεν είχε καμιά, απολύτως, στήριξη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Και είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ ο Πρωθυπουργός έσπευσε να «συγχαρεί» την αποτυχούσα για τον ΟΟΣΑ κ. Άννα Διαμαντοπούλου, ούτε αυτός ούτε κάποιος από την Κυβέρνηση είπαν μια λέξη για την  μεγάλη διάκριση της κ. Παζαρτζή, η οποία έχει τεράστιο αντίκτυπο για την Ελλάδα γενικότερα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here