Θα παρέμβει Εισαγγελέας για το σκάνδαλο ΚΕΚ της «επιμόρφωσης επιστημόνων συνολικού ύψους 80 εκ ευρώ με θέματα νηπιαγωγείου».

0
721

Η επιμόρφωση των επιστημόνων, ανθρώπων που φοίτησαν σε πανεπιστήμια και πολλοί εξ αυτών να έχουν λάβει ακόμα μεγαλύτερη εξειδίκευση υφίστανται ένα καψόνι προκειμένου να λάβουν μια υποτυπώδη οικονομική στήριξη εν μέσω πανδημίας και οικονομικής ασφυξίας.

Αυτοί που αποφάσισαν να συμμετέχουν έκπληκτοι βρέθηκαν σε ένα «περιβάλλον» το οποίο είναι ντροπή για όλους. Το δήθεν πρόγραμμα επιμόρφωσης των 80.000.000 έχει ερωτήσεις για το πως ανοίγουν τα «ΓΟΥΙΝΤΟΝΣ» (εννοεί windows).

Δείτε το βίντεο σαν να απευθύνονται σε κρετίνους:

Μιλάμε 80.000.000 από τον Κρατικό Προϋπολογισμό.

Δείτε το σχετικό carousel φωτό για  το σκάνδαλο της Τήλε-κατάρτισης  Επιστημόνων, πατώντας ΕΔΩ…..

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ1: Η κυβέρνηση αντί να δώσει  800 ευρώ στους επαγγελματίες επιστήμονες, όπως έκανε με άλλες επαγγελματικές ομάδες, κάτι που θα κόστιζε στους φορολογούμενους περίπου 130 εκ, προτίμησε να βγάλει μια μίζα,  δίνοντας 600 ευρώ στους δεινοπαθούντες πολίτες και από 470 ευρώ περίπου 80 εκ ευρώ σε φίλους και κουμπάρους με ιδιωτικές σχολές, ως αντιπαροχή για την «βοήθεια» που του έδωσαν για να εκλεγεί.

Πηγή olympia.gr

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ2: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης θα διατηρήσει το πρόγραμμα εξαπάτησης των επιστημόνων και τον κ. Βρούτση υπουργό;

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ3: Αχτσιόγλου για Μητσοτάκη: To συγγνώμη λάθος δεν αρκεί, θα πρέπει να προχωρήσει σε αποπομπή Βρούτση.

«Ομολογία ενοχής της κυβέρνησης» χαρακτήρισε την ακύρωση του προγράμματος voucher για τους επιστήμονες η Έφη Αχτσιόγλου.

Σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ1 τόνισε ότι «προφανώς υπάρχει σκάνδαλο και ηθικό θέμα, τη στιγμή που όλοι είμαστε σπίτια μας και προσπαθούμε να προστατεύσουμε ανθρώπινες ζωές έχουμε σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο προσπάθεια να γίνουν «αρπαχτές».

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here