Μητσοτάκης: Πετύχαμε να μην μπουν κυρώσεις κατά της Ελλάδας. Δοξάστε με!

0
398

Μόνο αυτό έμεινε να μας πει ο Μητσοτάκης, μετά από την Σύνοδο Κορυφής όπου η Γερμανία «καθάρισε» πάλι για την Τουρκία. Χωρίς έστω να συνταχθεί λίστα κυρώσεων που θα ενεργοποιηθεί όταν ο Ερντογάν αρχίσει το ίδιο βιολί.

Αμέσως μετά την Σύνοδο ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι συνεχίζει τα ίδια!! Τουλάχιστον «οι σύμμαχοι»…«εταίροι» κλπ δεν επέβαλλαν κυρώσεις κατά της Ελλάδας, ακόμη.

Αυτή η Σύνοδος όμως έχει το καλό ότι ξεκαθάρισε σε όλους ότι η Ε.Ε. βρίσκεται σε πολιτικό και κοινωνικό κώμα. Αυτό που βλέπουμε είναι μία Γερμανοποιημένη-Ναζιστοποιημένη μετάλλαξη, σαν τα μεταλλαγμένα προϊόντα της πρώην Monsanto η οποία και αυτή Γερμανοποιήθηκε.

Μέχρι εδώ ήταν, δεν υπάρχει «Ευρώπη» όπως θέλουν κάποιοι ντοπαρισμένοι να πιστεύουν για την Ε.Ε…Τα ναζιστικά γρανάζια που επιβίωσαν από τον Β’ ΠΠ, ανακατασκευάζουν το ναζιστικό Άξονα ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε., τον Άξονα όπου ανήκε και η Τουρκία αλλά σαν…ουδέτερη σύμμαχος του Χίτλερ. Σε αυτόν τον χώρο που όλο το Μητσοτακέικο είχε από τότε «παρεξηγήσιμες σχέσεις».

Ουσιαστικά, ο «Τουρκισμός» δεν είναι ο θεμελιώδης και διαχρονικός εχθρός του Ελληνισμού και Πολιτισμού. Ο Γερμανισμός είναι. Ο «Τουρκισμός» είναι ετερόφωτος, υπάρχει μέσω του Γερμανισμού, αυτού του ίδιου βάρβαρου Γερμανισμού όπως πριν από 15 αιώνες είχε αρχίσει τις Γερμανικές βαρβαρικές επιδρομές κατά της Ευρώπης μας.

Καιρός είναι να τελειώνουμε μια και καλά με τον Γερμανισμό…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here