Ο Γιώργος Θωμάκος στις Αδάμες.

0
568

Με συμμετοχή ενεργών δημοτών πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαΐου 2019 στις Αδάμες στο πλαίσιο διεξαγωγής της προεκλογικής περιόδου για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» και νυν Δήμαρχος κος Θωμάκος ενημέρωσε εκτενώς τους δημότες για το σύνολο του έργου της προηγούμενης θητείας αλλά και για τα ζητήματα που απασχολούν ειδικά τους κατοίκους των Αδαμών.

Στην ομιλία του κου Θωμάκου επισημάνθηκε το γεγονός ότι στις Αδάμες πραγματοποιήθηκαν περισσότερα έργα από αυτά που είχαν εξαγγελθεί στις προηγούμενες εκλογές. Η καθημερινότητα των κατοίκων των Αδαμών βελτιώνεται καθημερινά με έργα πνοής αλλά και επεμβάσεις που δίνουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα.

Αναφέρθηκε η παραλαβή του έργου αποχέτευσης, οι επισκευές και βελτιώσεις στα σχολεία, οι διανοίξεις δρόμων για την κατασκευή του 10ου Νηπιαγωγείου και η επίσπευση των διαδικασιών για το 9ο Δημοτικό Σχολείο, οι ασφαλτοστρώσεις που βελτιώνουν την κυκλοφορία όπως στην οδό Ερμιόνης και στην Αγίου Σεραφείμ, η μέριμνα για τους δημόσιους χώρους αναψυχής, οι επισκευές στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», οι αποψιλώσεις που πραγματοποιούνται κ.ά.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο πολιτιστικό έργο της παρούσας δημοτικής αρχής καθώς ένα πλήθος εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου πραγματοποιούνται όλο το χρόνο, με μέριμνα να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι δημότες στα πολιτιστικά δρώμενα.

Μετά το πέρας της ομιλίας του κου Θωμάκου ακολούθησε διάλογος με τους δημότες οι οποίοι έθεσαν τους προβληματισμούς τους και συνέβαλαν με τις επισημάνσεις τους στην διασάφηση των προτεραιοτήτων της επόμενης ημέρας των εκλογών για τον συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης».

Ο διάλογος αυτός σε μια σημαντική στιγμή της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι φυσικό αποτέλεσμα της επικοινωνίας της νυν δημοτικής αρχής με τους δημότες η οποία έχει εγκαθιδρυθεί μέσα στον θεσμό των συνοικιακών συνελεύσεων. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here