Ρατσιστικό ψήφισμα 50 κατοίκων Κηφισιάς: Δεν θέλουμε εδώ 15 ή 100 ορφανά προσφυγόπουλα!

0
318

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κηφισιά, επειδή περίπου 50 κάτοικοι κι εκπρόσωποι Συλλόγων του Δήμου Κηφισιάς εξέδωσαν ψήφισμα, την περασμένη εβδομάδα, στο οποίο εκφράζεται η αντίθεσή τους να φιλοξενηθούν στην περιοχή από 15 έως 100 ορφανά προσφυγόπουλα.

Σημειωτέον ότι η φιλοξενία των ορφανών ανηλίκων κυκλοφορεί απλά ως φήμη και όχι ως κυβερνητική απόφαση, ή απόφαση της Περιφέρειας, ή του Δήμου.

Η εν λόγω φήμη που έχει κυκλοφορήσει αναφέρεται στην φιλοξενία ορφανών ανήλικων προσφυγόπουλων, χωρίς να ξεκαθαρίζει τον αριθμό, στο άθλιο ισόγειο του κτιρίου που ανήκει στον Ερυθρό Σταυρό, στην οδό Γεωργαντά 3, στο Κεφαλάρι. 

Σύμφωνα με το kifisianews.gr, στο ψήφισμα καταγγέλλεται το ενδεχόμενο τα παιδιά αυτά να πάνε στο ίδιο σχολείο με τα δικά τους και ο λόγος είναι ότι «επειδή έχουν ζήσει πόλεμο, έχουν γίνει άγρια και κακά»!

Η ίδια πηγή προσθέτει πως οι κάτοικοι θεωρούν ότι υπάρχει «ο κίνδυνος ότι τα παιδιά αυτά θα τριγυρίζουν κλέβοντας στα μαγαζιά της Κηφισιάς»!

Στο κάλεσμα του Συλλόγου Πολιτείας, που έλαβε χώρα σε γνωστό καφέ στην πλατεία της Πολιτείας, ήταν παρόντες ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Παπαδόπουλος από τον συνδυασμό «Σίγουρα Βήματα» και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Καπάτσος από την «Ελληνική Αυγή»!!

Οι περισσότεροι παραβρισκόμενοι υπέγραψαν το σκληρό ψήφισμα, ενώ άλλοι, όπως η κ. Ολυμπία Καλού από τους «Τροβαδούρους» ζήτησαν πληρέστερη ενημέρωση και ο κ. Φραντέσκο Βιανέλλο, ως εκπρόσωπος του συλλόγου Φίλων της Μουσικής, αρνήθηκαν να το υπογράψουν.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here