Στιγμή Ντροπής: Άνοιξε πριν από λίγο τμήμα του παραλιακού μετώπου στα Βαρώσια.

0
509

Στο άνοιγμα τμήματος των Βαρωσίων για το κοινό προχώρησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι το καθεστώς των κατεχομένων υπό τις ευλογίες της Αγκύρας.

Την είδηση μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα ενημέρωσης συμπεριλαμβανομένου του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu.

ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΤΗ ΠΟΛΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – ΑΝΟΙΓΜΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ

Χουντικής αθλιότητας βίντεο από τον αχυράνθρωπο Τατάρ για το Βαρώσι.

Ένα προκλητικό βίντεο ανήρτησε το ανδρείκελο του Ερντογάν Ερσίν Τατάρ στο Twitter, λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη απόπειρα για άνοιγμα της περίκλειστης πόλης, κατά παράβαση όλων των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Στο βίντεο διακρίνεται η παραλία της Αμμοχώστου, στην παρούσα κατάσταση, ενώ στην συνέχεια και με την εμφάνιση του ιδίου, η κατεχόμενη Αμμόχωστος απεικονίζεται να «αποκτά ζωή».

Το θλιβερό βίντεο συνοδεύεται από το εξής προπαγανδιστικό μήνυμα του ανδρείκελου: «Φέρνουμε τα Βαρώσια στην ανθρωπότητα, στην Κύπρο και στον κόσμο».

Υ.Γ. Ώρα μηδέν για τα Βαρώσια: Η κατοχική Άγκυρα προ των ευθυνών της για τη νέα αθλιότητα.

Ώρα μηδέν για τη νέα αθλιότητα. Το ψευδοκράτος προχώρησε με εντολή της κατοχικής της Άγκυρας στο άνοιγμα της περίκλειστης ζώνης της Αμμοχώστου στα Βαρώσια, αδιαφορώντας επιδεικτικά στην παγκόσμια κατακραυγή για την καταπάτηση των αποφάσεων του ΟΗΕ.

Η νέα αυτή αδιανόητη επί 46 χρόνια πρόκληση δυσκολεύει την ουσία του διαλόγου παρά το γεγονός ότι στην 20λεπτη σημερινή συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδα και της Τουρκίας, Δένδια και Τσαβούσογλου, φάνηκε πως…ψάχνουν ημερομηνίας για την έναρξη της πρώτης φάσης του διαλόγου.

Κι όλα αυτά την ώρα που τα νταηλίκια του Ερντογάν όχι μόνον δεν υποχωρούν, αλλά αντίθετα μεγαλώνουν.

Η Κύπρος έχει ήδη προσφύγει στον ΟΗΕ ενώ από κοινού με την Ελλάδα θα θέσουν το θέμα στη νέα σύνοδο κορυφής της ΕΕ την ερχόμενη εβδομάδα τονίζοντας ότι η Τουρκία είναι καθ΄έξιν υπότροπη, ζητώντας τη λήψη ουσιαστικών μέτρων.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here