Τα Ξένα ΜΜΕ ήδη κάνουν το «Πολιτικό Μνημόσυνο» του Κ. Μητσοτάκη!

0
209

Politico: «Ο Μητσοτάκης θα έχει τη τύχη του Νίξον»!…

«Το σκάνδαλο δεν θα ξεχαστεί και θα τον κυνηγάει συνεχώς»-Παρομοιάζουν το σκάνδαλο του Watergate με τις υποκλοπές πολιτικών και δημοσιογράφων από την ΕΥΠ.

Politico: O Μητσοτάκης θέλει να ξεχαστούν οι υποκλοπές. Αλλά, όπως ο Νίξον, δεν θα το καταφέρει :: left.gr

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα για την διακυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη στο σύνολο σχεδόν των σημαντικών ΜΜΕ της Δύσης: Το Politico μέσα από σημερινό άρθρο του με τίτλο «Το σκάνδαλο της κατασκοπείας θολώνει το πολιτικό μέλλον της Ελλάδας», κάνει ουσιαστικά το πολιτικό μνημόσυνο στον Κ. Μητσοτάκη!

Στο άρθρο, φιλοξενούνται οι τελευταίες δημοσκοπήσεις και τα σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών, ενόψει και των διπλών εκλογών, ενώ επισημαίνεται και το ότι υπάρχει ανησυχία για το ζήτημα και εντός της Νέας Δημοκρατίας, με αναφορά στον Κώστα Καραμανλή, τον Νικήτα Κακλαμάνη και τον Κώστα Τζαβάρα.

Κόλαφος ο Guardian για Μητσοτάκη: «Ένα σκάνδαλο που ανακαλεί τις πιο σκληρές μέρες της δικτατορίας» | Το Κουτί της Πανδώρας

Βασικό Απόσπασμα του άρθρου του Politico:

«Το επίμονο σκάνδαλο κατασκοπείας έχει ανατρέψει το πολιτικό τοπίο της Ελλάδας, τροφοδοτώντας αμφιβολίες ότι η χώρα μπορεί να σχηματίσει μια σταθερή κυβέρνηση μετά τις επόμενες εκλογές.

Η διαμάχη ξεκίνησε τον περασμένο μήνα όταν η κυβέρνηση αναγνώρισε ότι είχε υποκλέψει το τηλέφωνο ενός ηγέτη της αντιπολίτευσης-μια κίνηση που χαρακτήρισε νόμιμη, αλλά εσφαλμένη.

Στη συνέχεια άνθισε γρήγορα σε μια δαιδαλώδη ιστορία που περιελάμβανε την εγκατάσταση αμφιλεγόμενου spyware στα τηλέφωνα ενός διαρκώς διευρυνόμενου δικτύου πολιτικών και δημοσιογράφων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here