Το γυαλί των FAKEδημοσκοπήσεων ράγισε…….

0
2523

Ανάμεσα στις  REALδημοσκοπήσεις και στις FAKEδημοσκοπήσεις, η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Η Εντιμότητα και το Νέο Ήθος στον Δήμο Κηφισιάς με τον Γιώργο Θωμάκο!

Στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του «Ε», το βίντεο του οποίου έχει αναρτήσει  ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Αλέξης Μακρής στο FB, ο παρουσιαστής του κ. Γιάννης Παπαγιάννης αναφέρθηκε, μειδιώντας επανειλημμένα, σε «δημοσκοπήσεις» χωρίς βεβαίως να αποκαλύπτει την ταυτότητα ή προέλευση των, οι οποίες αναδεικνύουν τον Αλέξη Μακρή και τον Νίκο Χιωτάκη να περνάνε στον δεύτερο γύρω των Δημοτικών Εκλογών  του Μαΐου, στην Κηφισιά.

Πληροφορούμεθα ότι ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος διαθέτει δημοσκόπηση της Εταιρείας «ΑΠΟΨΙΣ Εταιρεία Στατιστικών Ερευνών» σε σταθμισμένο δείγμα 800 ατόμων, ενηλίκων ψηφοφόρων, των περιοχών Κηφισιάς, Νέα Ερυθραίας και Εκάλης, με συντριπτικό προβάδισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μία από τις εν λόγω «δημοσκοπήσεις» είναι της «Opinion Poll».

Παρεμπιπτόντως, ο Μιχαήλ Διαμαντής ιδιοκτήτης και διαχειριστής της εταιρείας «Reposition Strategy» ή «Opinion Poll», στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 δέχθηκε εξώδικο από τον Δήμαρχο Λέρου κ. Κόλια για FAKEδημοσκόπηση!……

Καταλαβαίνετε για τι «αξιοπιστία» μιλάμε……

Το γυαλί ράγισε. Ανάμεσα στο νέο και το παλιό η επιλογή είναι ξεκάθαρη. ΝΕΑ ΑΡΧΗ.

Publiée par Alexios Makris sur Mercredi 20 mars 2019

Υ.Γ.  Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος πάλι με τους δημοσκόπους…του Γιάννη Παπαγιάννη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here