Το Διδακτικό ανέκδοτο του Τσίπρα σε Μητσοτάκη: «Οι 3 επιστολές του πρωθυπουργού…».

0
417

Με ένα ανέκδοτο περιέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας την κατάσταση που βιώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφορικά με τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνησή του.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, είπε:

«Υπάρχει ένα ανέκδοτο κ. Μητσοτάκη που λέει όταν ένας Πρωθυπουργός αναλαμβάνει βρίσκει στο γραφείο του τρεις επιστολές.

-Η πρώτη γράφει  «φταίει ο προηγούμενος».

-Η δεύτερη γράφει «φταίνε οι  υπουργοί σου…» και

-Η τρίτη γράφει «ετοίμασε τις δικές σου…» (επιστολές για τον επόμενο).

Εσείς κ. Μητσοτάκη είστε ακόμα στην πρώτη επιστολή που για όλα φταίνε «οι προηγούμενοι». Σύντομα θα πάτε στη δεύτερη «φταίνε οι υπουργοί…» αλλά δεν θα αργήσετε να φτάσατε και στην τρίτη».

Απαντώντας στην τριτολογία του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε: «Εγώ δεν βρήκα τρεις επιστολές. Ούτε ρούτερ δεν βρήκα στο Μαξίμου».

Διαβάστε στην συνέχεια επίσης:

Τσίπρας: Η κυβέρνηση βρίσκεται σε vertigo με πλήρη απώλεια επαφής με την πραγματικότητα.

Σε υψηλούς τόνους άσκησε κριτική στα κυβερνητικά πεπραγμένα στο ζήτημα της πανδημίας ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας νωρίτερα στην Ολομέλεια της Βουλής. «Η κατάσταση είναι πράγματι δραματική. Έχουμε κάθε μέρα εκατόμβη νεκρών στα δημόσια νοσοκομεία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις επισκέψεις του στα νοσοκομεία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι βλέπει την «υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνουν γιατροί και νοσηλευτές».

«Όμως η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου» ανέφερε και απευθυνόμενος προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι «η αίσθηση που μας δίνετε και για την οικονομία αλλά και κυρίως για την ανθρώπινη ζωή, η αίσθηση που δίνετε ως κυβέρνηση είναι ότι βρίσκεστε σε vertigo, σε πλήρη απώλεια επαφής με την πραγματικότητα».

«Να μην νομίζετε κι εσείς και οι υπουργοί σας ότι απευθύνεστε σε κρετίνους. Να έχετε στοιχειώδη συναίσθηση για ότι περνάει αυτή τη στιγμή η χώρα. Πολλοί συμπολίτες μας θα μπορούσαν να είχαν σωθεί και υπουργοί σας να πανηγυρίζουν»…τόνισε συνεχίζοντας την ομιλία του.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here