• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • ΞΕΦΤΙΛΑ! Τοπική της ΝΔ έκλεβε ρεύμα από την ΔΕΗ και νερό από την ΕΥΔΑΠ!!

  ΞΕΦΤΙΛΑ! Τοπική της ΝΔ έκλεβε ρεύμα από την ΔΕΗ και νερό από την ΕΥΔΑΠ!!

 • Κηφισιά: Νέο ένταλμα για την «μαφία φαρμάκων»

  Κηφισιά: Νέο ένταλμα για την «μαφία φαρμάκων»

 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Αύριο 25 Μαΐου αλλάζει το διαδίκτυο - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Αύριο 25 Μαΐου αλλάζει το διαδίκτυο - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

 • Γαργάρα οι νταβατζήδες για τον κουμπάρο του Μητσοτάκη!

  Γαργάρα οι νταβατζήδες για τον κουμπάρο του Μητσοτάκη!

 • Τι συμβαίνει με τις κυκλοφορίες των εφημερίδων;

  Τι συμβαίνει με τις κυκλοφορίες των εφημερίδων;

 • Σφοδρή επίθεση Αντώναρου στον Μητσοτάκη για τον Δεκέμβριο του 2008.

  Σφοδρή επίθεση Αντώναρου στον Μητσοτάκη για τον Δεκέμβριο του 2008.

Narkissos Hall: Music-Restaurant-Bar

Για προσωπικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις με καλή μουσική και υπέροχο φαγητό. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Αναβρασμός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση!

Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ αντιμετωπίζοντας την «εθελοντική διαδημοτική κινητικότητα» που χαρακτηρίζει 3.708 εργαζόμενους ως πλεονάζοντες ετοιμάζονται για αγωνιστικές κινητοποιήσεις μέσα στις γιορτές

Ο κόσμος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης βρίσκεται «εν βρασμώ». Αναστάτωση και οργή προκάλεσε στην πλειονότητα των αιρετών της χώρας η μελέτη του υπουργείου Εσωτερικών, η οποία εστάλη από τον αναπληρωτή υπουργό Λεωνίδα Γρηγοράκο και κρίνει τη στελέχωση του κάθε δήμου και τον αριθμό των υπαλλήλων που καλούνται να μετακινηθούν μέσω της «εθελοντικής διαδημοτικής κινητικότητας».

Ο χαρακτηρισμός «γονατογράφημα», που αποδόθηκε στη μελέτη κατά τη διάρκεια του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Αθηναίων, είναι ενδεικτικός τού πώς αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση τη μελέτη. 

Σοβαρές καταγγελίες Ρακιντζή για τη διαφθορά σε Δήμους και ΜΚΟ!

Ως «εστίες μεγάλης διαφθοράς» χαρακτήρισε σήμερα ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, τους Δήμους αλλά και μια μεγάλη μερίδα των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας.

Σε συνέντευξή του προς ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Ρακιντζής είπε αναφορικά με τους Δήμους ότι «έχουν μπροστά τους εκλογές, είναι ανεξέλεγκτοι στα λεφτά και έχουν πάρα πολλά βαρίδια», ενώ χαρακτήρισε ως μεγάλο πρόβλημα τις ΜΚΟ, «διότι ως τώρα έπαιρναν λεφτά και ήταν ανέλεγκτοι και δεν παρήγαγαν έργο».

Αποπολιτικοποίηση των αυτοδιοικητικών εκλογών, η τακτική της Ν.Δ......του Δημήτρη Κουκλουμπέρη.

Την αποπολιτικοποίηση των αυτοδιοικητικών εκλογών, με απώτερο σκοπό τη συσκότιση των μηνυμάτων της κάλπης σε δήμους και περιφέρειες της χώρας, έχει αποφασίσει η Ν.Δ., που αγχώνεται μπροστά στο ενδεχόμενο της ήττας και σπεύδει να λάβει τα μέτρα της.

Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από τις μηχανορραφίες του υπουργείου Εσωτερικών για τον χρόνο διεξαγωγής τους, σε διαφορετική ημερομηνία από τις ευρωεκλογές, στη Συγγρού αποτελεί ειλημμένη απόφαση ότι δεν πρόκειται να δοθούν επίσημα χρίσματα σε «γαλάζιους» δημάρχους και περιφερειάρχες, με τον κλασικό και παραδοσιακό τρόπο άλλων «ρόδινων» εποχών, και οι στηρίξεις, ανάλογα με την κάθε περίπτωση, θα γίνουν «υπογείως» και δια της πλαγίας οδού, έτσι ώστε και σε νίκη και σε αποτυχία να μπορεί να δοθεί βολική απάντηση. 

Οι αποκαλύψεις στην Περιφέρεια και οι πολιτικές τους ερμηνείες!

Είναι γεγονός ότι, ύστερα από χρόνια, οι δικαστικοί λειτουργοί, ανεπηρέαστοι, εξετάζουν χρονίζουσες υποθέσεις.

Οι κινήσεις των δικαστικών, όχι μόνο στα κεντρικά θέματα, όπως οι μαύρες πληρωμές για τα εξοπλιστικά προγράμματα, δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, αλλά και σε περιφερειακά ζητήματα, όπως οι υποθέσεις Λιάπη, Τομπούλογλου, Ταμήλου κ.α. είναι ενδεικτικές.

Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής 19/01/2014, ακόμη και για την επιλογή των υποψηφίων Δημάρχων στα πολιτικά επιτελεία, και μάλιστα σε αυτό της ΝΔ που έχει τους περισσότερους εκλεγμένους, γίνεται ενδελεχής έλεγχος ποινικού μητρώου καθώς, εσχάτως, οι εισαγγελικές αρχές στέλνουν αδιακρίτως προς διερεύνηση υποθέσεις, ακόμη και έπειτα από ανώνυμες καταγγελίες!

«Ελεύθεροι Δρόμοι» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το απόγευμα του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου 2013, στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς, στη Νέα Φιλαδέλφεια, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή εκδήλωση του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν «Ελεύθεροι Δρόμοι» και συντονιστές ήταν η Ευτυχία Παπαλουκά, ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και μέλος του Κινήματος Δεν Πληρώνω και ο Κωνσταντίνος Δημητριάδης, οργανωτικός Γραμματέας Νεολαίας του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Η αίθουσα στο ισόγειο του Παγκοσμίου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς γέμισε από μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω, φίλους και συναγωνιστές από άλλους πολιτικούς χώρους, ενδιαφερόμενους πολίτες και κατοίκους της περιοχής.

Σελίδα 54 από 56

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 55 δροσερές καλοκαιρινές ατάκες που είναι γεμάτες γέλιο!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top