• Facebook: demetrios.angelides
 • Google+: 108435359668006075214
 • Twitter: angelidesltd
 • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυάλινος Δίσκος 5D - Είναι το μέλλον αποθήκευσης 3000 φορές περισσότερων δεδομένων από ένα CD!

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυάλινος Δίσκος 5D - Είναι το μέλλον αποθήκευσης 3000 φορές περισσότερων δεδομένων...

 • ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Μητσοτάκη! Εν όψη της αδειοδότησης των Καναλιών, αποδέχθηκε δωρεάν βόλτα με ελικόπτερο Εφοπλιστή - Καναλάρχη. Τι του υποσχέθηκε;

  ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Μητσοτάκη! Εν όψη της αδειοδότησης των Καναλιών, αποδέχθηκε δωρεάν βόλτα με...

 • ΣΟΚ στην Τουρκία: «Κραχ» σε 3 τράπεζες.

  ΣΟΚ στην Τουρκία: «Κραχ» σε 3 τράπεζες.

 • Η παραίτηση από δικαίωμα άσκησης δημόσιας εξουσίας.

  Η παραίτηση από δικαίωμα άσκησης δημόσιας εξουσίας.

 • Κατήφορο χωρίς τέλος αποδίδει το Μαξίμου στην ΝΔ στην οποία αποδίδει το δημοσίευμα για το sms.

  Κατήφορο χωρίς τέλος αποδίδει το Μαξίμου στην ΝΔ στην οποία αποδίδει το δημοσίευμα για το sms.

 • Το Αεροδρόμιο Λευκωσίας περιμένει ακόμη τους επιβάτες του…

  Το Αεροδρόμιο Λευκωσίας περιμένει ακόμη τους επιβάτες του…

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος μιλάει στο Kifissia24.gr

Το Kifissia24.gr, το μεγαλύτερο ενημερωτικό portal των Βορείων Προαστίων, συνάντησε τον υποψήφιο δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο με τον συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας - Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς - Ν. Ερυθραίας - Εκάλης»και συνομίλησε μαζί του με αφορμή την κάθοδό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαίου με σκοπό τη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής.

Ο κ.Θωμάκος μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την επιλογή, στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και θα κληθεί να επιλύσει μαζί με τους συνεργάτες του εφόσον εκλεγεί, παρουσίασε τις βασικές θέσεις του συνδυασμού του, μίλησε για το επίμαχο θέμα αξιοποίησης του τριγώνου Φραγκοπούλου για το οποίο δεσμεύτηκε πως θα μπλοκάρει προκειμένου να αλλάξει τα υπάρχοντα σχέδια και τέλος μας αποκάλυψε τι θα κάνει στον β' γύρο των εκλογών εφόσον υπάρξουν.

Πασχαλινό Παζάρι της ΧΕΝ Κηφισιάς.

Στη ΧΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ διοργανώνουμε Πασχαλινό Παζάρι στις 11/04/2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10π.μ. έως 8μ.μ με χειροποίητες λαμπάδες, κατασκευές amigurumi, πλεκτών, ραπτικής και κοσμήματος από τα εργαστήριά μας.

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά και τους μεγάλους αλλά και τους μικρούς μας φίλους για να μοιραστούμε ανοιξιάτικα και πασχαλινά μηνύματα.

Αιχμές Σγουρού κατά Χιωτάκη!

Μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που αποφαίνεται ότι το σχέδιο Συμφωνητικού μεταξύ του ΕΔΣΝΑ και της αναδόχου Κοινοπραξίας είναι νόμιμο και μπορεί να υπογραφεί από τα δύο μέρη, ο περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός με δήλωσή του ζητά από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να δώσει εντολή ελέγχου όλων των πράξεων του παρελθόντος, ακόμη και όταν όπως αναφέρει:

«στη διοίκηση του Συνδέσμου συμμετείχαν στελέχη των κομμάτων, που στηρίζουν σήμερα τους υποψηφίους που σκανδαλολογούν και εκτοξεύουν λάσπη».

Σενάρια για αναβολή των εκλογών ΟΤΑ την τελευταία στιγμή;;

Προς αναβολή οδεύουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014 μετά το προχθεσινό οριακό αποτέλεσμα στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.aftodioikisi.grπαρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση διαψεύδει κατηγορηματικά ότι σκέφτεται να προχωρήσει σε εθνικές εκλογές.....στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται πολύ κοντά στο να αποφασίσουν τον απόλυτο αιφνιδιασμό και υπό το φόβο της πτώσης της κυβέρνησης, κυρίως λόγω τη αστάθειας του κυβερνητικού εταίρου, του ΠΑΣΟΚ, να προχωρήσουν σε πρόωρες εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές.

Στο πλαίσιο αυτό, στην κυβέρνηση επανέρχεται το παλαιότερο σενάριο που θέλει και μεγάλο τμήμα των δημάρχων για παράταση της θητείας από τα 3,5 στα 5 χρόνια, δηλαδή έως τον Οκτώβριο του 2015....!!

«Δύναμη Ελπίδας»: Τα προβλήματα θέλουν συμμετοχική διοίκηση!

Την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, στις 7 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο «Άγγελος Γουλανδρής» του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης με τους συνεργάτες του παρουσίασε το έργο του Δήμου Κηφισιάς για την περίοδο 2011-2014.

Ο συνδυασμός «Δύναμη Ελπίδας» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο, σχετικά με την εν λόγω παρουσίαση του κ. Χιωτάκη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η σημερινή διοίκηση τα δώδεκα χρόνια που ήταν στο Δήμο έδειξε τι μπορούσε να κάνει και σε ειδική εκδήλωση παρουσίασε το έργο της με «Μακέτες-ΕΣΠΑ» καθώς για το 2013 η απορροφητικότητα ήταν μόνο 25% σύμφωνα με την ιστοσελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης Γενική Γραμματεία Επενδύσεων και Ανάπτυξης (Διαχειριστική Αρχή ΕΣΠΑ, πληρωμές εντός 2013 μόνο 9.800.682 ευρώ επί των συμβάσεων). Οι πολίτες έχουν λόγο να την εμπιστευτούν για άλλα πέντε χρόνια;

Σελίδα 54 από 61

Newsletter

Σωματείο Φίλων Παύλου Μελά

ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να διαβάσετε το 8o Newsletter του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας» σχετικά με την προσπάθεια του Σωματείου για την διάσωση της οικίας-μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.

Αν σας αγγίζει η προσπάθεια, κοινοποιήστε το και στους φίλους σας με την βεβαιότητα ότι τότε όλοι μαζί θα πετύχουμε τον πατριωτικό μας σκοπό.

Άμεση επισκευή κινητών-υπολογιστών

Η iFast Repair επισκευάζει τάχιστα το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Cyprus Freight Logistics.

An international logistics provider based in Nicosia, Cyprus, offering the entire range of freight forwarding and logistics services.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Buffalo Wings & Rings

Καλώς ήρθατε στην εμπειρία του «sports & lifestyle restaurant» στην Νέα Ερυθραία, Χαριλάου Τρικούπη 127.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρώτο «sports and lifestyle» εστιατόριο στην Νέα Ερυθραία, πατώντας ΕΔΩ…….

Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Στην εφημερίδα Kifisia Press βλέπουμε τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR (Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)......σαν μία άριστη ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη σχέση μας! Για περισσότερα πατήστε το Logo.

ANGELIDES ΕΠΕ

Angelides ΕΠΕ

Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Υπουργείο Υγείας

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Euronews στα Ελληνικά.

Deutsche Welle Ελληνικά.

Φιλικά Ιστολόγια

Ελληνικά

Διεθνή

Κυπριακά 

Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ;; Βρες την εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο παρακάτω Logo του Δήμου Κηφισιάς.

Αναζητάς Eργασία;

Για γρήγορη αναζήτηση ευκαιριών για εργασία στην Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω Logo.......

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο e-mail σας.

Πληκτρολογήστε εδώ το e-mail σας:


Απαγορευμένες ατάκες;;

Ένα από το πιο παλιά και αγαπημένα θέματα στην Ελλάδα είναι αυτό της ατάκας. Απολαύστε τις 50 Πικάντικες Καλοκαιρινές Ατάκες!!.…πατώντας το Logo!

Επιχειρήσεις Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press είναι μέλος. Για περισσότερα πατήστε το logo.

Nostos Radio 100.6 Athens

Ένα ΝΕΟΣ ραδιοφωνικός σταθμός στην Αθήνα ήρθε με σκοπό να κρατήσει την καλύτερη παρέα στους ακροατές του. ΠΑΤΗΣΤΕ το logo για να τον απολαύσετε!.....

Φαίη Βώκου καθημερινά 09.00-11.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Βώκου, πατώντας  ΕΔΩ...........

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Για να ενημερωθείτε από το συνεχώς επίκαιρο-ποιημένο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πατήστε το Logo.

Το Παρατηρητήριο των FAKEnews.

Πατώντας το animated logo μπορείτε να παρακολουθείτε, σε συνεχή ροή, τα FAKEnews που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ.

Υποβολή Αίτησης για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την έκδοση της κάρτας. Αντ' αυτού, η κάρτα θα αποσταλεί με αλληλογραφία κατευθείαν στο σπίτι σας. Υποβάλλετε την αίτηση πατώντας το logo.

Πρόσφατα σχόλια

Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης

112

Το 112 καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ως ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης.

Χρησιμοποιείται για δωρεάν κλήση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε όλες τις χώρες της ΕΕ, διευκολύνοντας την τηλεφωνική πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αριθμός για τους πολίτες που ταξιδεύουν εντός της ΕΕ και έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Πρώτες Βοήθειες

Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να κατεβάσετε το pdf πατήστε εδώ.

ΠΩΛΕΙΤAI σε ελκυστική τιμή

FORD Streetka cabriole σε άριστη κατάσταση, με μαύρο χειροκίνητο αναδιπλούμενο soft top, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνικό ράδιο-CD με σύστημα αυτόματης αλλαγής 6 δίσκων στο ταμπλό, κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ........

Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

H Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, συστάθηκε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για την οργανωμένη συνεργασία, προαγωγή και εκπροσώπηση των Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το logo.

Πρόγραμμα TV

Ο καιρός

O καιρός σήμερα
Go to top