ΒΟΜΒΑ για Καλογρίτσα στη Βουλή! Ο συνέταιρος του στη GPO ήταν ταυτόχρονα σύμβουλος του Μητσοτάκη!

0
181

Σφοδρή επίθεση κατά της Κυβέρνησης και προσωπικά στον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Παππάς, με επίκεντρο το σκάνδαλο των υποκλοπών αλλά και το Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε με νόημα την «διπλή ιδιότητα» του Τάκη Θεοδωρικάκου, την εποχή του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες ως συνεταίρου του Χρήστου Καλογρίτσα στην δημοσκοπική εταιρεία GPO αλλά και ως σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΝΔ.

Σημείωσε δε πως με αυτό τον τρόπο αποδεικνύεται η εμπλοκή του συστήματος Μητσοτάκη δια του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Επισήμανε, επίσης, ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας και ο συνήγορός του, Ανδρέας Λοβέρδος, κατέθεσαν στο Ειδικό Δικαστήριο το ημερολόγιο του εργολάβου, στο οποίο εντοπίζονται δύο ραντεβού με τον σημερινό Yπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ο πρώην Υπουργός πρόσθεσε δε ότι τα Ειδικά Δικαστήρια στήθηκαν από τη «γαλάζια» παράταξη προκειμένου να επιβεβαιωθεί πως «οι έχοντες και κατέχοντες κακώς πληρώσανε και ελέγχθηκαν» για τις τηλεοπτικές άδειες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ο κ. Παππάς χαρακτήρισε τη ΝΔ «Κόμμα παρακολουθητών και παρακολουθημένων», ενώ καυτηρίασε το γεγονός ότι έστω ένας υπουργός που ήταν υπό παρακολούθηση δεν βρέθηκε να παραιτηθεί.

Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να εξαπολύσει «καρφί» προς τον πρώην Πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, περί του «αν θα έχουμε κάθαρση, όπως λένε στα Ανώγεια».

Παρομοίασε δε τους βουλευτές της ΝΔ με παιδιά της Α΄ Δημοτικού λόγω της «κασέτας» που αναπαράγουν εν είδη επιχειρηματολογίας τη στιγμή που η κοινωνία και ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητά απαντήσεις για το πολύκροτο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Στηλίτευσε την ανακοίνωση «700 λέξεων» της Συμπολίτευσης κατά του Προέδρου της ΑΔΑΕ, ρωτώντας τους βουλευτές της πλειοψηφίας: «Δεν ντραπήκατε; Έχει παρανομήσει ο κ. Τσίπρας και ο κ. Ράμμος;».

«Πράξτε τα δέοντα αν έχετε τα κότσια…» συμπλήρωσε με νόημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here