Η «Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία Πολιτών» πραγματοποιεί το πρώτο διήμερο Συνέδριο στις 17 & 24 Σεπτεμβρίου.

0
536

Τον Δήμο Κηφισιάς θα θελήσει να διεκδικήσει τελικά η «Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία Πολιτών» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, ένα ανεξάρτητο σχήμα που δημιουργήθηκε τον περασμένο Μάιο και σκοπεύει να πραγματοποιήσει διήμερο Συνέδριο τον Σεπτέμβριο με στόχο να εκλέξει τον εκπρόσωπό του.

Η Πρωτοβουλία, η δημοτική κίνηση με ρίζες……..ΠΑΣΟΚ, είναι σε φάση αναζήτησης του ή της επικεφαλή της εν λόγω κίνησης, ενώ γίνονται συζητήσεις για τη γραμμή που θα ακολουθηθεί. 

Όπως διαφαίνεται η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, κ. Σάντυ Πατρινού – Ντελ Τόρο, συγκεντρώνει τις προδιαγραφές που έθεσε η Πρωτοβουλία για να ηγηθεί της κίνησης. 

Απομένει όμως να αποφασίσει η ίδια, εντός των προσεχών ημερών, εάν και κατά πόσον θα ήθελε να ηγηθεί της Πρωτοβουλίας ή όχι.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται στο διήμερο Συνέδριο της Πρωτοβουλίας που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και στις 24 Σεπτεμβρίου, στη βίλα Κώστα, στη Ν. Ερυθραία.

Πολλοί είναι αυτοί που διαβλέπουν καλές προοπτικές για τη δυναμική νομικό, η οποία έχει από τη θέση της ως προέδρου δείξει ένα πολύ θετικό πρόσωπο στα θέματα διοίκησης.

Οψόμεθα!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here