Η σύζυγος του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γεωργία Παπαευθυμίου στην Προεδρία του ΕΟΠΠΕΠ.

0
3036

Αγωνίστρια χαρακτήρισε τη σύζυγό του, Γεωργία Παπαευθυμίου ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ευχαριστώντας την για τη συμπαράστασή της, κατά την τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, στις 28 Αυγούστου 2019.

Δύο ημέρες πριν είχε ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας ότι η κ. Γεωργία Παπευθυμίου αναλαμβάνει Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ). Ενός νευραλγικού οργανισμού με σημαντικό ρόλο στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Η μαχητική δικηγόρος κ. Γεωργία Παπαευθυμίου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακές σπουδές στο Εμπορικό Δίκαιο. Διαθέτει πλούσια εμπειρία στο Εταιρικό Δίκαιο, στο Δίκαιο του Ανταγωνισμού, στο Πτωχευτικό Δίκαιο και στο Χρηματοοικονομικό Δίκαιο. Η Γεωργία Παπαευθυμίου είναι μια πολύ δραστήρια γυναίκα με ρίζες από το Αγρίνιο.

Διπλή η χαρά λοιπόν του Γιώργου Θωμάκου και της Γεωργίας Παπαευθυμίου κατά την ορκωμοσία, όπου παρίστατο και η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, με ενδιαφέρον και για τα κοινά της Κηφισιάς.

Υ.Γ. Ευχόμαστε στην κ. Γεωργία Παπαευθυμίου Καλή Επιτυχία στην νέα και πολύ ενδιαφέρουσα Πρόκληση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here